![]() |
|
aküüü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sefabasaranaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2014 Konum: keçiören ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaranaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2014 Saat 19:17 |
arkadaşlar herkese merabalar 2004 model 1.6 xt 307 aracım var 1 aydan beri çeşitli sıkıntılar açıyor başıma akü bitmişti şarz ettirmiştim ne olduysa ondan sonra oldu akümün markası platin akü yanlardan hafif şişmişti. herneyse taktım araca
bu zamana kadar sıkıntı yoktu ama bugün sabah brc sıralı sitem lpgnin ışıkalrı yanmıyordu hatta yolda kaldım araba çalışmadı aküden kaynaklandığını düşündüm takviye yaptım meğer benzini görmüyomuş ama araçata 50 liralık benzin varrrr bunun sıkıntısı ne arkadaşlar cevaplarınızı dört gözle bekliyorum herkese teşekkürler |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soruna yardımcı olacak arkadaslar mutlaka olacaktır.. Şu peugeot taki benzin lpg sorunları yuzunden hem araçtan hemde lpg den soğumuş durumdayım bende...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
sefabasaranaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2014 Konum: keçiören ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sefabasaranaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracımda bir çok sorun var zaten daha öncede bir sürü sorunu arkadaşların sayesinde halletmiştim
şimdide halldereim inşallah
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Akuyu degistir direk. Sismis felan diyosun. Yeni aku tak gecer bence.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
307 de akü çok önemlidir. akü zayıfladığında bsı saçmalar bence hemen değiştirin aküyü.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevrenden sağlam bir akü ile dene. Ama öncelikle akunuzu değiştirin dandik marka akü kullanmayan ben e mutlu akü 150 TL civarindaydi
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |