![]() |
|
106 quicksilver airbag ısıgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2014 Saat 11:28 |
merhabalar 2000 106 quicksilver aracım var aracımın airbag ısıgı yanıyor dedim koltuk altına bi bakayım baktıgımda bi kablo gördüm sanırsam bu airbag kablosu olsa gerek ve kablonun ucunda aynı bu sekilde bir kondansator direnc vardı bir ucu kopmus acaba bu direnci neden koymuslar koltuk ileri geri giderken kopmus olsa gerek diye dusunuyorum bende böyle bi direnc taksam airbag calısırmı bi kaza anında (Allah korusun tabiki) ısık sönermi ustalar anlayanlar görüşlerinizi bekliyorum
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş 106 quiklerde airbag direksiyonda ve bazı araclarda torpidonun üstünde oluyor.Senin kopan kablon muhtemel emniyet kemer için kullanılar switch tir.
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |