![]() |
|
Ani devir yukselmesi ve hizlanmama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2014 Saat 14:59 |
Merhabalar. Son zamanlarda gozlemledigim soyle bir durum var. 2000 devir 3. Viteste seyrederken gaza yuklendigimde devir 3000e cok seri bir sekilde cikiyor, motor zorlamaya basliyor, ama arac cok zor hizlaniyor, hizlanmaya basladiginda devir yine dusup tekrar artmaya basliyor. Bu durum baski balata ya da trigerden dolayi olabilir mi ? 152binde aracim suan. Agir bakimi henuz yaptirmadim
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet agır bakımdan bence zamanı gelmiş artık sanayi istiyor.
|
|
![]() |
|
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
baskı balata alarmı vermiş gibi.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baskı balata
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
yüksek ihtimal baskı balatadandır hocam.
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
bu durum benim de başıma geldi ve 2 gün sonra düzeldi. sanırım motoru mazotla yıkarken beyin kablolarına sıvı teması olmuş kuruyunca düzelmiş. (usta öyle demişti)
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
bugün forum sponsorumuz ile iletişime geçtim. baskı balata olduğunu doğruladılar. cuma sabah aracı bırakıp akşam hayırlısı ile alacağım. tekrar bilgi veririm.
|
|
|
|
![]() |
|
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
yolda kalmadan en yakın sanayiye çek balata bitmişşşş....
|
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
baskı balata durumu için şöyle bir deneme yöntemi duydum bugün. el freni çekik vaziyette iken arabayı 1. vites ile kaldırmaya çalışınca araç yaylanırsa sorun yok demektir şeklinde söyleyenler oldu.
|
|
|
|
![]() |
|
Bugun forum sponsorumuzun ustalari arabaya baktilar. Bu durumun agir bakim kaynakli triger ya da baski balatadan dolayi olmadigini, debriyaj setinin sorunsuz oldugunu soylediler. Diger olasiklari da deneyip enjektor ya da enjektor pompasindan kaynakli olduna karar verdiler. Fakat bugun enjektore bakacak kisi musait degilmis. Degisim mi yoksa temizle mi yapilacak kesin bir sonuc suan icin yok.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |