![]() |
|
1.4 hdi 206 difransiyel dişlileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altuğ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 Saat 18:49 |
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar benim aracımda kalkışa kalkarken silkeleme yapıyodu ben debriyaj balatasından şüphelendim tamirciye gittim bi tur attık oda aynı şeyi söyledi neyse debriyaj seti değişti tekrar tur attığımızda aynı şeyi yaptı şimdide difransiyel dişlisi diyor acaba bu dişlileri nereden temin edebiliriz.
|
|
el eli yıkar elde döner yüzü yıkar.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
defransiyel benim bildiğim arkadan çekişli araçlarda oluyor. ustanın bi yalnışı olmasın?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
altuğ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok önden çeker araçlarda şanzımanın içinde oluyo kısacası ayna mahruti demek istedim
|
|
el eli yıkar elde döner yüzü yıkar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |