![]() |
|
Genel şikayet !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 Saat 01:10 |
Merhaba arkadaşlar... Genelde ustalar yaptıkları hataları kabul etmezler bahane uydururlar, sonuçta onların hatasını yine biz öderiz. Başıma gelen olayı anlatmak istiyorum. 2) Aracımı bakıma sokmadan önce herhangi bir sorun yoktu, bakımdan çıkınca 2 km sonra hava debimetresi arızalandı ama usta hatasını kabullenmedi. Aracımıza çok sert davranıyorlar bazı şeyleri bozup kırınca da üstlenmiyorlar... Böyle durumlarla karşılaşan var mı? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun Ahmet,
Böyle bir durum olmadı ama ters tarafımı uyandırabilirdim başıma gelseydi. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Çok olur böyle şeyler bugune kadar Allaha şükür bir yeri yaparken diğer tarafı bozan bırıne denk gelmedım ancak yaptığı ışı duzgun yapamayıp 3-4 sefer götürüp getiren ustalar çok anca doğrultuyorlar birşeyi buda can sıkıyor tabi ama yınede ne olursa olsun bu tarz şeyler vurdu kırdı kavgaydı falan çözümlenmiyor sert ve iş bitirici olmak en iyisi kesın olmak bu gıbı durumlarda kım kaldıkı artık ışını onemseyen adamlar yuzsuzleşmiş alışmış bişey yaptırıyorsun diğeri arza verıyor zaten eskımış hesabı oluyor ınsanlarla uğraşmak gerçekten zor şu hayatta artık...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
çok geçmiş olsun, ben de katılıyorum, usta ile arıza hakkında konusurken, kararlı, guclu ve inatcı olmak lazım. seninle bas edemiyecegini ve hatasını duzeltmesi gerektigini anlamalı. yoksa, seni beni kim olursa yani basından salar gönderir, bizde sinirimizi kaba davranarak konusmaya calısırız. valla uzuldum adınıza, insallah kısa vadede bir cozum ugretirler. keske olmasaydı bunlar, diyor insan.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bunun tek bi çözümü var aracını tamir eden baban, amcan değilse tamir esnasında aracn başında durmak
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun. ister babam olsun ister amcam. benim aracıma zarar verip benim bütçemi (cebimi) etkiliyorsa baban da olsa gitmeyeceksin. başka ustalar mı yok. paranla iş yaptırdığın sürece sanayilerde çok usta var. bence ustaları değiştir. ilk gittiğin ustanında başında durup işini nasıl yaptığı gör bence. |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aracımın ön kaputunu taş izlerinden dolayı boyattırmıştım... tertemiz olsun diye. hafif de bir yamuk vardı ön kaputun ucunda (ön kapunu kapatmak için avuçlarının içi ile bastırmalarından dolayı) orayı da düzettirdim. çok ince de macun attılar(mecburen). 1.5 hafta olmuştu boyatalı. klima için klimacıya bıraktım. altı üstü gaz basacaklardı. aracı geri aldığımda ön kaputun macununu çatlatmışlardı... gözümle çatlatırken görmediğim için birşey diyemedim... ama bir görevdim başına geçirirdim o dükkanı !
bende böyle birşey yaşadım aklımda kalanlardan...
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |