![]() |
|
206 sw ön sis sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrah_388 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 22:06 |
Arkadaşlar merhaba 2003 model 206 sw 1.4 hdi x-line aracıma MemoTech arkadaşımızın yaptığı gibi bende ön tampona sis takıp aktifleştirmek istedim sağolsun anlattığı gibi eksik röle ve sigortayı bsm ye monte ettim.
fakat ön göstergede ön sis ikaz lambası yanmadı. pp2000 ile yazılım atılması gerekiyormuş. Benim sorum aslında şu olacak. aracımın orjinal com 2000 inde tek sis yani arka sis işareti vardı ve sorunluydy bende çıkma bir com 2000 aldım ve üzerinde hem ön hem arka sis işareti var yinede yazılım ile ilgili yoksa farklı bir sıkıntımı olabilir.?
|
|
![]() |
|
emrah_388 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
yokmu bi fikri olan.....?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acilmasi gerekir hocam.
Pejoda olmayan ekipman sistemde kapalidir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
yani com 2000 den değil yazılım ile alakalı öylemi?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Buton direk bsi a bagli butonu cevirseniz bile bsi bosuna akim gondermemek adina ucu bos dusundugu icin kapali olacak akim gitmeyecektir |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
arkadaşlar bu gün kadosan oto sanayiye gidip göztepe oto sanayiden gelen beyinci Nuri ustaya gittim pp2000 ile bağlanıp ön sisi aktif etti.
Yani bundan anlaşılan bsi ye takılan röle ve sigorta ile com 2000'de ön sis olması yetmiyormuş. :) Şimdi sıra geldi tamponu söküp sisleri yerleştirmeye .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
merhaba arkadaşlar bu akşam itabarı ile ön sis işi halloldu.
foto eklemeyi bilmediğim için ekleyemedim. ama sislerden şablon çıkarıp çizip kesmeme rağmen kenarları istediğim gibi olmadı ama olsun yinede başarabilmişliğin mutluluğu ayrı oluyor :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
|
|
Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
uğraşlarımın sonucu gündüz farı ve sis farı uygulamasından resimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen emrah_388 - 23 Şubat 2014 Saat 01:58 |
|
Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
eline sağlık çok güzel olmuş
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
iyi sislern aktif olması gündüz ledide güzel olmuş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
Tesekkurler arkadaslar
|
|
|
|
![]() |
|
Aybay06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhaba bende 206 var koldan sis aktif ettim ama bsm de röle nereye takıyor kime sorduysam bsm değişecek dedi yardım bekliyorum
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
değişmesine gerek yok hocam verdiğim numaradan ali arkadaşımıza mesaj atın size yardımcıolacaktır uygun bir fiyata halleder. selamımı söylemeniz yeterli 05373803286
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |