![]() |
|
araba hızlandıkça ses geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
patriot_87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2014 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı patriot_87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 18:57 |
206 aracımın yağını ve filtrelerini değiştirdim. bir gün sonra ise
araç hızlandıkça gazla orantılı olarak hava üflemesi gibi tıssssss
şeklinde ses geliyor.devir arttıkça ses artıyor gazdan kestiğimde ise
ses yok oluyor. usta motorla ilgili bir sorun olmadığını söyledi ama
sebebi de bulamadı. sizce ne olabilir ve nasıl kurtulurum bu sesten???
|
|
..........patriot_87...........
|
|
![]() |
|
patriot_87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2014 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı patriot_87
![]() ![]() ![]() ![]() |
ses sanki içerden geliyor ibre tarafından kalorifer arasından gibi. öyle aşırı değil egzostan olduğunu sanmıyorum. bir de bakımdan hemen sonra oluştu.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı patriot_87
aynen. hava filtresi tam oturmamış ya da gevşek olabilir dedi başka bir arkadaş da. bir bakmak lazım.teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
ses bakımdan sonra gelmeye başladıysa büyük ihtimalle bakım sırasında eksik veya yanlış yapılan bir işlemden kaynaklanıyordur, bakımı yapan ustanın söktüğü parçaları en baştan kontrol etmesi gerekir. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı patriot_87
evet muhtemelen bakımı yapandan kaynaklanıyor.bugün gideceğim tekrar bakalım .eyvallah ahmet sağolasın
|
|
|
|
![]() |
|
dedekadir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dedekadir
aynı sorun bende de oldu bakımdan sonra nasıl çözdünüz öğrenebilirmiyim
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaaaah o ustalar yok mu baştan savma iş yapanlar. Kaç defa başında bekleyip hatalarını düzeltmişimdir kırmadan "usta şunu şöyle yapsak daha iyi olmaz mı?" diyerekten. Adamı usta eder bu ustalar.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı patriot_87
arkadaşlar ne sorun çözüldü ne de sorunun kaynağı anlaşıldı. bakımları yapan ustaya tekrar gittim ama sadece dediği laf önemli bir şey değil bu sesten bişey olmaz...kavga ettim çıktım gittim.millet kendi arabasını o sesle keyiflice kullanırmış gibi laf olsun diye konuşuyor. başka bir ustaya gideceğim müsait olduğumda.
|
|
|
|
![]() |
|
İlkay Çiftçi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkay Çiftçi
Ayni sorun bende var devir yukseldikce sestw yukseliyor bana 2 sebep soyledi ya klima bilyelerinden yada direksiyn pompasindan ama yuzde 80 direkaiyon pompasi dedi henuz yaptrmadim 155 lira maliyet 50 tl gibi biswyde iacilik alsa 200 lirya ulasir . Ustanin demesine gore ins. Kladan deildir yolsa 1000. Veya 2000 arasymis
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |