![]() |
|
anahtar çalıştırmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
patriot_87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2014 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı patriot_87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 18:55 |
merhabalar, 206 aracımın anahtar kutusunu değiştirdim.içindeki
manyetik alanı dikkatlice yeni kutusuna taktım ve vidaladım. kapıları
açmak için düğme kısımlarına bastım ve çalıştı ancak arabayı
çalıştırmadı. arabayı çalıştırmak için yedek anahtarı kullanıyorum. asıl
anahtarın da arabayı çalıştırması için ne yapabilirim?
|
|
..........patriot_87...........
|
|
![]() |
|
husam207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anahtarı kontak konumuna getirir getirmez asma kilit düğmesine elinle basılı tut sonra çıkar aynı işlemi tekrarla çalıştığını göreceksin. Bu arada pilin iyi oturduğuna devreler ile iyi temas ettiğine emin ol ;)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Manyetik alanın haricinde ufak bir çip vardır, immobilizer çipi dikkatli bakarsanız eski kabın içine görürsünüz o olmadan araç çalışmaz, manyetik alan dediğiniz sadece uzaktan açma kapama için.
Çip bu şekilde ![]() |
|
![]() |
|
patriot_87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2014 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı patriot_87
![]() ![]() ![]() ![]() |
yanıtlar için teşekkürler.serkan çip var evet. husam dediğin işlemi deneyeceğim ;) kontağı yarım açıp kilit kapama düğmesine basmamı söylüyorsun değil mi?
|
|
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
sorunu çözdüğünüzde çözümü paylaşırsanız ileride sizin gibi bir durumla karşılaşanlar için faydalı olur... |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
lthec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Serkan kardeşin dediği doğru, aynı sorunu yaşadım. Eski anahtar kutusunuda çöpe atmıştım, çöpü arayarak buldum ve yerine yakınca araç çalıştı.
|
|
L T H E C
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
ben yedek anahtara 135 lira verdim sadece bu çip için kumanda mumandada yok yani düz anahtar. aman o çipe gözünüz gibi bakın..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı patriot_87
arkadaşlar teşekkürler sorun çözüldü. kumanda kabını değiştirirken serkanın da resimde belirttiği çipi unutmamak lazım. onu da yerine taktım ve araç çalıştı.
|
|
|
|
![]() |
|
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
geçmiş olsun. bende anahtar kabı değiştirdim. sustalıya çevirdiğim için ucu anahtarcıda kestirdim. yeni anahtar kontağı ve depoyu sorunsuz çalıştırıyor. fakat kapıları açıp kilitlemiyor. kumanda olmasa yandık. yedek anahtarı da cebimde gezdiriyorum.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |