![]() |
|
Kış lastiği araçlarınızın yakıtını ne kadar etkile |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 18:13 |
Kış lastiği taktıran arkadaşlar sizin araçlarınız bu lastiklerden yakıt ve performans olarak ne kadar etkilendi?? |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gelen zamları gözardı edersem yaz aylarında yaz lastiği ile 100 tl ye şehir içi 410-420 km kışın kış lastiği ile 100 tl ye 360 km şehir içi
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
yakıt işini volkanın yakışıklıya sormak lazım :)))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
ahım şahım bi fark görmedm ama bu ses beni mahvediyor.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
hem ses yapıyor tam olarak net bışey soyleyemem ama yınede farkedılcek kadar etkı ettığı kesın ama guvenlık herşeyden önemlı yaz lastığıyle yağışta kaydım 200 TL me yazık oldu ardından paşa paşa kar tıpı taktım şuanda paşa paşa bınıyorum bıraz fazla yaksamda ıdare edıyoruz 2 ay sonra sokup atıcam sonuçta aşırı zamlar olsada bıraz gayret...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araba uzun yolda 800- 850 km yapıyor. Biraz fazla yakıyor gibi geldi bana. O yüzden fikirleriniz almak istedim.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direk lastik olarak değerlendirmek doğru olmaz. Genel olarak kış şartları diyebiliriz havaların soğukluğu ve zemin de bunu etkileyen faktörler arasındadır.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
kulaklarım çınlamış :)) kış lastiğim yok Allahtan o zaman hakikaten benim yakışıkLıya sorardınız :)))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |