![]() |
|
Feline 1.4 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 13:48 |
Merhaba Arkadaşlar,
Çok yakın bi arkadaşımı da pejocu yapmak üzereyim. aşağıdaki linkte bulunan feline 1.4 modeli için yorumlarınıza ihtiyacımız var |
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilometre düşürülmüş gibi direksiyon simidine bakın
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede km ile oynanmıştır zaten galeri aracı bence galerilerden uzak durun tanıdık değilse..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok hemde baya çok fiyat.
benim araç 2008 model 207....38000 kmde boya hata değişen yok. 23500 veren olsa anahtarı bırakıcam. millet amma kasıyor anlamadım bu araba piyasasını. 2 parça boya değişen...ondan sonra 21000 tl... ne güzelsin be İstanbul!!! |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
HDi olsaydı, 28e kadar yolu vardı. 23,500e gider senin aracın bence..
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kusursuz-206-feline-149147129/detay bu ondan hoş duruyor tabi zevk meselesi
|
|
![]() |
|
o paraya 307 alınır
|
|
![]() |
|
kaç liraya? benim istediğim rakama mı?
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu nasıl ?
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-full-206-feline-125698138/detay/ tamamen orijinal ...
Düzenleyen foresteng. - 10 Şubat 2014 Saat 10:03 |
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Araç satılmıştır...
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Ben bir zamanlar benzinli otomatik 206 lar dizellerinden pahalıya satılıyor diye yazmıştım aksini iddia eden arkadaşlar olmuştu. Gelin görünkü bu da pahalı ama kısa sürede satılacaktır emin olun. Direksiyona bakıp km ile oynanmış diyen arkadaşlar var. Dikkat edin 206 307 lerin direksiyonu 30-40 binde başlıyor soyulmaya üretim kaynaklı bir sorunu var sanırım.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
direksiyon konusuna bende katılıyorum. 206 ların direksiyon soyulması kronik bence.bide kullanan kişinin ellerinde terleme sorunu varsa dahada bi çabuk soyuluyor
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2007-model-206-tertemiz-153109209/detay/
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Şunu söyleyeyim, 6-7 yaş üstü galericideyse km'si 100000 altındaysa inanmayın kesinlikle.
İnternetteki şişik fiyatlara da aldanmayın diyordum lakin dolar euro öyle bir arttı ki sıfır araç almak için aracını satacaklar müthiş zararda. Üçüncü bir şey, sadece feline diye arattırmayın en rahat edeceğiniz araç en sorunsuzudur. En temizini almaya çalışın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |