![]() |
|
206 otomatik nasıldır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
aykt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 00:22 |
|
selam arkadaşlar bu aralar kendime otomatik araç bakıyorum tip olarak en çok hoşuma gidenler 206 ancak çok olumlu yorum bulamadım otomatikten uzak dur diyolar kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi sık sık arıza verir mi gerçekten otomatik 2000 2002 modellerine bütçem yetiyor şu anlık lpgli bide yakıt durumu nasıl
|
||
![]() |
||
aykt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yok mu arkadaşlar 206 otomatik kullanan :)
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2000 modelini kullanmıştım. bana göre vites geçişleri çok uzun ve kullanışsız idi. benzinliydi ve çok yakıyordu.. bir de en alt paketti.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
anladım hocam başka araçlara bakayım o zaman yorumun için teşekkürler
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
|
2001 xr otomatik kullaniyorim.cok benzin yakiyir.ama kullanimi rahat.sonuc da otomatik.tavsiye edermisin.HAYIR... duz vites de yaramaz.106-206 yine goruntu olarak guzel ama.pejoya kadar daha uygun araclar var.opel 2005 yada ford fiesta gbi.benim dusuncem
|
||
PEUGEOT 206 XR OTOMATİK VİTES. 2001 MODEL.
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
206 otomatik vites kullanıyorum çok yakıyor, şanzıman sıkıntı çıkarıyor.bence manuel al derim ama illa otomatik alacaksan honda.
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |