![]() |
|
20000 TL VAR PEUGEOT 307 ARIYORUM,YARDIM!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
palio78 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 00:48 |
Arkadaşlar,
Yeni kaza yaptım,2005 honda civicim vardı,çok şükür bende bişey yokta arabayı sattık,20bin kadar param var,+-2 bin TL daha töleransım var. 307 lere bakıyorum.En fullunun XT premium olduğunu öğrendim ama 1.6 technoplus larda da XT ile hemen hemen aynı özellikler var,farkını anlayamadım,yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca forumdan arabasını satan varsa da irtibata geçebiliriz,araştırdığım kadarıyla bu paralara alınabilecek en güzel araba 307. Teşekkür Ederim.
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hoşgeldiniz http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=uyelerimizi-taniyalim bu linkten kendinizi tanıtırsanız arkadaşlar size daha iyi yardımcı olucaktır, ayrıca geçmiş olsun kazanızdan ötürü, cana gelen mala gelsin, bu arada bende bir 307 kullanıcısıydım 1 ay önce 206cc ye geçtim, 307 gerçekten sizinde dediğiniz gibi o fiyatlara alınabilicek iyi araçlardan, temizini bulduktan sonra, yol tutuşu gayet tatmin edicidir, 1.6 110 lukları atiktir, fakat bazı kronik sorunları yok değil, tabiki ufak tefek şeyler, mesela sağa sinyal verip döndükten sonra topladığınızda otomatik olarak sola sinyal veriyor :) tabiki her araçta olacak diye birşey yok ama kroniktir, cam düğmeleri çabuk bozuluyor diyenler var, kısacası elektronik aksamdan şikayetler var lakin kullanmaya bağlı bence, ne kadar güzel kullanırsan o kadar güzel karşılığını veriyor. Yanılmıyorsam forumda 307 satan bir arkadaş vardı, yardımcı olucaktır sana.
|
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slm
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33380&PN=1&title=trbzn-oz-arslan ondan alma bundan al :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
en son Onur kardeşim 307' sini satmıştı. Kendisi 307 modelinin A' den Z' ye bütün artılarını ve bütün eksilerini bilir, yardımcı olucaktır
|
|
![]() |
|
palio78 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2014 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Merhabalar,
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.İlk defa dün gece kaydoldum,açıkcası bu kadar hızlı yanıtlayacağınızı bilmiyordum.Teşekkürler. Evet 307 lerin kronik sorunlarını ben de duydum ama iç donanım ve komfor olarak alınabilecek güzel bir araca benziyor,207lere bakıyorum aslında:) Almayı düşündüğüm araç şu;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-ihtiyactan-satilik-107.000-km-lpg-li-121915356/detay 3 tane hasar kaydı varmış,3ü de teyibi çalmak için sol ve sağ ön kapının zorlanmasıyla oluşan boyama,ilk sahibi doktor,en son 19500 e bırakıyor.Ne dersiniz arkadaşlar?Ya da önereceğiniz araçlar var mı?
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
ben bu rakamlara bu aractan zıyade 110 luk dızel yuksek modellı arac bakarım.. temız arac alırsanız basınız agrımaz.baktıgınız aracta espye oncelık verın yenı modellerınde mevcut. araclarda kronık tag tuk ses problemı vardır,bunları takoz degısımı ıle azaltabılırsınız. ıyı bır yay ve lastıkle oldukca performans alırsınız. araclarda turbo sıkıntısı,yag yakma eksıltme ve su eksıltme durumları olabılır dızellerde dıkkat edın.. bundan bır sure kendı aracımı sattım ondan dıyorum temızı cok zor pıyasada dıyebılırım. 207 mı 307 mı dersen 307 derım,arac daha genıs ve daha konforlu bence.. fakat ıyı bır usta ıle almadan bakın. elektrıksel problemler yasayacaksınızdır canınızı sıkmayın fakat orjınal arac bulursanız sıkıntı olmaz bence,cam dugmelerı vss arıza yapar genelde.. bırde km ye dıkkat edın arastırın dusurme cok yapıyorlar..fakat arac gıdısı ve fren mesafesı olarak oldukca ıyı bence tavsıye ederım.. |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Kendi aracımı satıyorum... 21.000 tl ye...
2006 model 1.6 hdı 177bin km'de... Ciddi düşünüyorsanız.. Konuşalım... İstanbul'da ikamet ediyorum.. |
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim,hocam km biraz fazlaymış ya,ben uzun süre binmeyi düşünüyorum,sonradan satarken problem yaşabilirim,teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
MErhaba;
2006 model 96000 km de tüplü otomatik aracımı satıyorum. Yeni kasa cam tavan. Araç SW. KAzasız orjinal 3. sahibiyim. Titanyum Grisi
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ramazan abi arıyordu ama dizel manuel bakıyordu sanırım.. tongucuk rumuzu.. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |