![]() |
|
Sorunu Anlamadık ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bluemoon ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Konum: İstanbul- Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2014 Saat 12:53 |
sorun çözüldü kabloda temassızlık varmış teşekkürler :)
|
|
BlueMoon
Dürüstlük Erdemliktir , Her Zaman Bekleriz... |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arka koltukların altında benzin deposu. orda yuvarlak tencere kapağı gibi bi kısım var onu açında içinde kalıyor. ayrıca konuyu açtığınn yer üyelerin araçlarının resimlerinin paylaştığı yer
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
arkadaşım buyuk ihtimalle soket çıkmış. Lütfen formu kurallarına gore kullanalım bu soruyu soracağın yer burası değil ![]() |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
bluemoon ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Konum: İstanbul- Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Benzin göstergesinin fişi veya o dediğiniz sigortası nerede , yani sigortası hangisi onu bilmiyorum sigorta yerlerini biliyorum direksiyon altında ve kabutun altındakileri ama benzin göstergesinin sigortasını bilmiyorum :/ yazmıyorda
|
|
BlueMoon
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzin ibresinin dönmesini sağlayan zimbirtisinin fişi çıkmış ya da dönmüş olabilir . Benim benzin gistergesi de 1/8 gostetirken bitiyo ;)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
sigortası atmış olabilir! bi ihtimal.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Öncelikle herkeze hayırlı aksamlar dilerim. aracımla gezerken sağ arka lastiğim badala düştü , bun sonucunda 10 dakika sonra benzin lambam yanmaya başladı , halbuki daha yarım depo benzinim vardım , benzin göstergem doğruyu gösteriyor yarım depoda ama benzin lambam yanıyor :/
bunun sigortası veya her hangi bişeyi mi bozuldu anlayamadık , bi yardımcı olursanız çok memnun olucam , şimdiden teşekkür ederim... |
|
BlueMoon
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |