![]() |
|
Sorunu Anlamadık ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bluemoon ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Konum: İstanbul- Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2014 Saat 12:53 |
sorun çözüldü kabloda temassızlık varmış teşekkürler :)
|
|
BlueMoon
Dürüstlük Erdemliktir , Her Zaman Bekleriz... |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arka koltukların altında benzin deposu. orda yuvarlak tencere kapağı gibi bi kısım var onu açında içinde kalıyor. ayrıca konuyu açtığınn yer üyelerin araçlarının resimlerinin paylaştığı yer
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
arkadaşım buyuk ihtimalle soket çıkmış. Lütfen formu kurallarına gore kullanalım bu soruyu soracağın yer burası değil ![]() |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
bluemoon ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Konum: İstanbul- Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Benzin göstergesinin fişi veya o dediğiniz sigortası nerede , yani sigortası hangisi onu bilmiyorum sigorta yerlerini biliyorum direksiyon altında ve kabutun altındakileri ama benzin göstergesinin sigortasını bilmiyorum :/ yazmıyorda
|
|
BlueMoon
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzin ibresinin dönmesini sağlayan zimbirtisinin fişi çıkmış ya da dönmüş olabilir . Benim benzin gistergesi de 1/8 gostetirken bitiyo ;)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
sigortası atmış olabilir! bi ihtimal.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Öncelikle herkeze hayırlı aksamlar dilerim. aracımla gezerken sağ arka lastiğim badala düştü , bun sonucunda 10 dakika sonra benzin lambam yanmaya başladı , halbuki daha yarım depo benzinim vardım , benzin göstergem doğruyu gösteriyor yarım depoda ama benzin lambam yanıyor :/
bunun sigortası veya her hangi bişeyi mi bozuldu anlayamadık , bi yardımcı olursanız çok memnun olucam , şimdiden teşekkür ederim... |
|
BlueMoon
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |