![]() |
|
206 ALDIM SORULARIM+SORUNLARIM VAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 02:42 |
yolcu tarafının hava yastığı kapalı olduğundan yanıyor olabilir. motor arıza ışığı çeşme şeklini andırır ve bir sorun olduğunu bildirir aracı bilgisayara bağlamadan anlayamazsınız. Aracı bilgisayara bağlama işlemini sanayide yaptırmanızı tavsiye ederim çünkü servisler bu işlem için gereksiz yere fazla ücret alıyor. hın hın sesini kafamda canlandıramadım ama bildiğim kadarıyla triger kayışı sıkıntılı olduğunda kuş ötüyormuş gibi ses gelir. Bu arada siz aracı alırken bunlara baktırmadan mı aldınız? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hayırlı olsun yeni arabanız fakat servise gostermeden mi satın aldınız?motor agrıza ısıgı yanıyorsa öncelikli olarak servise ugrayın ve bilgisayara baglayp basksınlar agrıza ısını ne yakmıs gorsunler
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selamun aleykum arkadaşlar 2 gün önce peugeot 206 1.4 hdi xt aracımı aldım fakat bir kaç problemle karşı karşıyayım birincisi aracın aırbag ışığı sürekli yanıyor aynı zaman da motor arıza ışığı diye tabir edilen bir ışık galiba sarı bir de o yanıyor haa bir de triger kayışının oldugu taraftan hın hın hın diye ses geliyor araç rolanti de çalışırken şimdiden böyle yapıyorsa ne yapcağım ben bu araçla bilmiyorum lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |