![]() |
|
Yeni Araç Alımı Hakkında Bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 18:56 |
öncelikle mrb hayırlı aksamlar 30 -38 bin duruma göre değişebilr biraz artabilir bi sıfır araba almayı düşünüyorum 206 dan hevesim geçti sizin öneriniz ne olurdu önden 206 verme şansım varmıdır bayilere + babamın sol ayagı sakat oldgunu için %70lik bi raporda ne kadar indirim olur ayakdan dolayı otomatik şart koşulr otomatik araçlar sıkıntı çıkarırmı bilgi ve görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızı verip yeni araç alabilirsiniz tabiki ama aracınızın değerini çok kırarlar satabiliyosanız sizin satmanızı tavsiye ederim.Araç tavsiyesi ise eger peugeot derseniz 308 tavsiye edebilirim güzel araçtır otomatik vites seçenegide var golf leon vb hb araçlar 301 megane passat sedan jetta tavsiye edebilirim rapor hakkında hiç bir fikrim yok malesef
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
tşk ederim araştırma içerisindeyim bakalım ne olursa artık rapor işi olursa yarı fiyatına düşer sanıyorum cevremde bi kaç kişi almıştı umarım öyle olur 30 bin lirayı kaldırıp verecegimze daha az vermek makbul geçer
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
mevcut olan özür bir devlet hastanesinden alınabilirse veya varsa özürlüler için satılan piyasa fiyatının altında olan araçlar var diye biliyorum bunu en net yetkili bayiden sorarak öğrenebilirsiniz örnek olarak sahibinden com da bu taz satışı yapılan araçlar var fiyatları normal araçlara göre düşük 0 araçlar sizin ne kadar işinize yarar bilemem ama bi bakın isterseniz
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tavisyem lpgli 1.6 chevrolet cruze veya seat leon 1.4 tsı olur.
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
engelli araçlarında ÖTV ödemiyorsunuz yaklaşık olarak 50.000 liralık aracı 35.000 e alabilirsiniz. Engelli araçların ruhsatta belirlediğiniz 2 veya 3 kişi kullanabiliyor, aldıktan sonra ilk 5 sene satamıyorsunuz, satarsanız ÖTV yi ödemeniz gerekiyor. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
yorumlar için çok teşekkürler
Düzenleyen Moda0797 - 01 Şubat 2014 Saat 03:40 |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
%70 rapor yeterli değildir. %90 ın üstü olması lazım ve sıfır km bi araç almanız gerekir. peugeot düşünürseniz. 33-34 bin tl ye otomatik dizel 2008-2009 çok temiz 308 alınabilir. babanızın ayağı içinde gayet yernde bi terfcih olur diye düşünüyorm. babanız içinde çok geçmiş olsn.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
yorumlar için çok teşekkürler teker teker not alıyorum ; kıvanc tşk ederim
Düzenleyen Moda0797 - 01 Şubat 2014 Saat 03:40 |
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
308 de bence guzel tercih cruze sahsen ben onermem 2015 te chevrolet turkiye pazarindan cikiyor arabanin degeri cok dusecek cruzlar oyuzden ucuza satiliyo bilenler ellerinden cikariyolar zaten 40 bin tl civarlarina cikabilirseniz fiyat olarak citroen de yeni c3 1.4 hdi bmp otomatik vites secenegi eklemisler esp ve auto hold var isterseniz zenith on cam baya dolu araba yakit tiketimide 3.8 civarlarinda cok az fabrika verileri tabi bunda stop&start ozelliginin rolu buyuk
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
lthec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Bende otomatik vites konsundaki tereddütleriniz üzerine cevap yazayım.
Otomatik vites sorunludur diyaloğu malesef hala dillerden düşmüyor. Bu nedenden dolayı hala otomatik vites kullanımı düşük bir ülkeyiz. Aracınızda çıkabilecek bir sürü sorundan sadece biridir vites sorunu. Buı olay birazda şansadır. Hiç tereddüt etmeden otomatik vites araç alın ve konforlu bir şekilde kullanın. Fakat alacağınız araç aynı model aracın düz vitesli olanından %10 kadar daha fazla yakıt tüketebilir. Değer mi ? Bana göre kesinlikle değer. |
|
L T H E C
|
|
![]() |
|
yorumlar için teşekkürler elleriniz dert görmesin söyledikleriniz kıymetli not alıyorum
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Merhaba;
Şuan otomatik 307 aracım var. Bugüne kadarda Honda,skoda, ww, kia, renault gibi araçlarım oldu. Peugeot yeni araçlarında robotize sistem otomatik kullanıyor. KEsinlikle tavsiye etmem. Bizimkiler tam otomatik olduğu halde ilk 100 000 km de sorun yaşamayan insan yoktur. Fabrikanın servis el kitaplarında şanzıman bakımı yaptırmamasından vede bir takım kronik sorunlardan dolayı hep insanlar sıkıntı yaşadı. Otomatik alacaksan fransız aracı alma derim. Özellikle robotize sistemli olanları ( baskı balata var yarım otomatik) testlerini okudum.Hiç iyi değilmiş. Sollamalarda kararsızlık yaşadığını okudum. Hatta 301 lerin manuel şanzımanı bile kronik ses şikayetleri var.
Birde tüplü alma tüpün verdiği maddi kazanç harcadıklarının yanında devede kulak kalıyor.Çektiği sıkıntılarda cabası. Peugeot ve citroen yakıt sistemi tüpü sevmiyor.
NE alırsan al şansın bol olsun.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
"İTHEÇ" arkadaşım
Haklısın otomatik aracın keyfi çok güzeldir ama bu işi peugeot yapamıyor.
Bende şuan yeni kasa 307 otomatik var ve ben alana kadar yağı değişmemiş. Servisler gerek görmüyor çünkü klavuzunda bakım gerektirmez yazıyor. Sonra 100 000 -150 000 km deki araçların revizyonu için 4000-5000 tl para isteniyor. Trafikte kullanılanların birkaç senede selenoidleri gidiyor.
Servisler adam gibi anlasalar ve baksalar, 3-4 bakımda bir şanzıman yağını değiştirirseler dediğin doğru problem çıkartmaz. Geçen bacanağımın aracı 150 000 kmde 5500 tl masraf çıkarttı. Şanzıman revizyonu.(yetkili servis) Aynı servis 2006 yılından beri bakımını yapıyor ve hiç yağ değiştirmemiş.
Son olarak şanzımanın yağ seviyesinin kontrolünü bilmeyen servisler tanıyorum. Ben şahsen fransız sitelerine girip manuelini indirp baktım. Sonuç olarak otomatik alıyorsanızda şanzımanınızı tanıyın ve bilinçli binin derim.
SAygılar.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
lthec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Haklısın. Servisler ve kitapçıklar yağ konusunda tutarsız. Otomatiklerde yağ değişmez konusu yanlış anlaşılıyor. Aracın kullanım koşullarına göre yağ seviyesi eksilebiliyor. AL4 dediğimiş şanzımanların en büyük sorunu selenoid. Ama sadece 1 kere değişiyorsun ve sorunlar bitiyor. Ben şanzımandaki sıkıntıları servise sordum, yetkili servis 3.000 TL özel servis ise 1.000 TL masraf çıkardı. Forumların yardımıyla 100 TL den 2 adet selenoid aldım. Değişimi işçilik ve yağ dahil 250 TL ye yaptırdım. Toplamda 350 TL ye bütün sorunlar sona erdi. Malesef bu selenoidler yüzünden bu otomatik şanzıman çok sorunlu gibi görünüyor. Otomatik 307 sahibi olanlar sorun çıkması durumunda küüüt diye ses sonrası veya durup dururken şanzıman hatası almaları durumunda ilk olarak selenoidleri değiştirsinler. oldukça ucuza sorunları sona erecektir. 30.000 km birde yağı kontrol ederlerse iyi olacaktır.
|
|
L T H E C
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |