Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Araç Alım & Satımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yeni Araç Alımı Hakkında Bilgi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yeni Araç Alımı Hakkında Bilgi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Moda0797 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Moda0797 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yeni Araç Alımı Hakkında Bilgi
    Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 18:56
öncelikle mrb hayırlı aksamlar  30 -38 bin duruma göre değişebilr biraz artabilir   bi sıfır araba almayı düşünüyorum 206 dan hevesim geçti sizin öneriniz ne olurdu önden 206 verme şansım varmıdır bayilere + babamın sol ayagı sakat oldgunu için %70lik bi raporda ne kadar indirim olur ayakdan dolayı otomatik şart koşulr otomatik araçlar sıkıntı çıkarırmı  bilgi ve görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum 
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 19:04
Aracınızı verip yeni araç alabilirsiniz tabiki ama aracınızın değerini çok kırarlar satabiliyosanız sizin satmanızı tavsiye ederim.Araç tavsiyesi ise eger peugeot derseniz 308 tavsiye edebilirim güzel araçtır otomatik vites seçenegide var golf leon vb hb araçlar 301 megane passat sedan jetta tavsiye edebilirim rapor hakkında hiç bir fikrim yok malesef
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
Moda0797 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Moda0797 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 19:09
tşk ederim araştırma içerisindeyim bakalım ne olursa artık rapor işi olursa  yarı fiyatına düşer sanıyorum cevremde bi kaç kişi almıştı umarım öyle olur 30 bin lirayı kaldırıp verecegimze daha az vermek makbul geçer
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 19:10
mevcut olan özür bir devlet hastanesinden alınabilirse veya varsa özürlüler için satılan piyasa fiyatının altında olan araçlar var diye biliyorum bunu en net yetkili bayiden sorarak öğrenebilirsiniz örnek olarak sahibinden com da bu taz satışı yapılan araçlar var fiyatları normal araçlara göre düşük 0 araçlar sizin ne kadar işinize yarar bilemem ama bi bakın isterseniz
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 20:22
tavisyem lpgli 1.6 chevrolet cruze veya seat leon 1.4 tsı olur.
Yukarı Dön
ahmet_bjk Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmet_bjk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 20:35

engelli araçlarında ÖTV ödemiyorsunuz yaklaşık olarak 50.000 liralık aracı 35.000 e alabilirsiniz.

Engelli araçların ruhsatta belirlediğiniz 2 veya 3 kişi kullanabiliyor, aldıktan sonra ilk 5 sene satamıyorsunuz, satarsanız ÖTV yi ödemeniz gerekiyor.

308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
Yukarı Dön
Moda0797 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Moda0797 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 23:42
yorumlar için çok teşekkürler

Düzenleyen Moda0797 - 01 Şubat 2014 Saat 03:40
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 00:39
Orjinalini yazan: Moda0797 Moda0797 Yazdı:

öncelikle mrb hayırlı aksamlar  30 -38 bin duruma göre değişebilr biraz artabilir   bi sıfır araba almayı düşünüyorum 206 dan hevesim geçti sizin öneriniz ne olurdu önden 206 verme şansım varmıdır bayilere + babamın sol ayagı sakat oldgunu için %70lik bi raporda ne kadar indirim olur ayakdan dolayı otomatik şart koşulr otomatik araçlar sıkıntı çıkarırmı  bilgi ve görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum 

%70 rapor yeterli değildir. %90 ın üstü olması lazım ve sıfır km bi araç almanız gerekir. peugeot düşünürseniz. 33-34 bin tl ye otomatik dizel 2008-2009 çok temiz 308 alınabilir. babanızın ayağı içinde gayet yernde bi terfcih olur diye düşünüyorm. babanız içinde çok geçmiş olsn.
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
Yukarı Dön
Moda0797 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Moda0797 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 03:40
yorumlar için çok teşekkürler teker teker not alıyorum ; kıvanc tşk ederim

Düzenleyen Moda0797 - 01 Şubat 2014 Saat 03:40
Yukarı Dön
mustafa_nalcacioglu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mustafa_nalcacioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 18:24
308 de bence guzel tercih cruze sahsen ben onermem 2015 te chevrolet turkiye pazarindan cikiyor arabanin degeri cok dusecek cruzlar oyuzden ucuza satiliyo bilenler ellerinden cikariyolar zaten 40 bin tl civarlarina cikabilirseniz fiyat olarak citroen de yeni c3 1.4 hdi bmp otomatik vites secenegi eklemisler esp ve auto hold var isterseniz zenith on cam baya dolu araba yakit tiketimide 3.8 civarlarinda cok az fabrika verileri tabi bunda stop&start ozelliginin rolu buyuk
Araba makinalarını seven bi adam işte...
Yukarı Dön
lthec Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lthec Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 19:46
Bende otomatik vites konsundaki tereddütleriniz üzerine cevap yazayım.

Otomatik vites sorunludur diyaloğu malesef hala dillerden düşmüyor. Bu nedenden dolayı hala otomatik vites kullanımı düşük bir ülkeyiz. Aracınızda çıkabilecek bir sürü sorundan sadece biridir vites sorunu. Buı olay birazda şansadır. Hiç tereddüt etmeden otomatik vites araç alın ve konforlu bir şekilde kullanın. Fakat alacağınız araç aynı model aracın düz vitesli olanından %10 kadar daha fazla yakıt tüketebilir. Değer mi ? Bana göre kesinlikle değer.
L T H E C
Yukarı Dön
Moda0797 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Moda0797 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 21:23
yorumlar için teşekkürler elleriniz dert görmesin söyledikleriniz kıymetli not alıyorum
Yukarı Dön
Moda0797 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Moda0797 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2014 Saat 23:26
güncel
Yukarı Dön
slhyldz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı slhyldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 Saat 09:55
Merhaba;
Şuan otomatik 307 aracım var. Bugüne kadarda Honda,skoda, ww, kia, renault gibi araçlarım oldu. Peugeot yeni araçlarında robotize sistem otomatik kullanıyor. KEsinlikle tavsiye etmem. Bizimkiler tam otomatik olduğu halde ilk 100 000 km de sorun yaşamayan insan yoktur. Fabrikanın servis el kitaplarında şanzıman bakımı yaptırmamasından vede bir takım kronik sorunlardan dolayı hep insanlar sıkıntı yaşadı. Otomatik alacaksan fransız aracı alma derim. Özellikle robotize sistemli olanları ( baskı balata var yarım otomatik) testlerini okudum.Hiç iyi değilmiş. Sollamalarda kararsızlık yaşadığını okudum. Hatta 301 lerin manuel şanzımanı bile kronik ses şikayetleri var.
Birde tüplü alma tüpün verdiği maddi kazanç harcadıklarının yanında devede kulak kalıyor.Çektiği sıkıntılarda cabası. Peugeot ve citroen yakıt sistemi tüpü sevmiyor.
NE alırsan al şansın bol olsun.
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
Yukarı Dön
slhyldz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı slhyldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 Saat 10:07
"İTHEÇ"  arkadaşım
Haklısın otomatik aracın keyfi çok güzeldir ama bu işi peugeot yapamıyor.
Bende şuan yeni kasa 307 otomatik var ve ben alana kadar yağı değişmemiş. Servisler gerek görmüyor çünkü klavuzunda bakım gerektirmez yazıyor. Sonra 100 000 -150 000 km deki araçların revizyonu için 4000-5000 tl para isteniyor. Trafikte kullanılanların birkaç senede selenoidleri gidiyor. 
Servisler adam gibi anlasalar ve baksalar, 3-4 bakımda bir şanzıman yağını değiştirirseler dediğin doğru problem çıkartmaz. Geçen bacanağımın aracı 150 000 kmde 5500 tl masraf çıkarttı. Şanzıman revizyonu.(yetkili servis) Aynı servis 2006 yılından beri bakımını yapıyor ve hiç yağ değiştirmemiş.
Son olarak şanzımanın yağ seviyesinin kontrolünü bilmeyen servisler tanıyorum. Ben şahsen fransız sitelerine girip manuelini indirp baktım. Sonuç olarak otomatik alıyorsanızda şanzımanınızı tanıyın ve bilinçli binin derim.
SAygılar.

Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
Yukarı Dön
lthec Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lthec Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 Saat 10:30
Haklısın. Servisler ve kitapçıklar yağ konusunda tutarsız. Otomatiklerde yağ değişmez konusu yanlış anlaşılıyor. Aracın kullanım koşullarına göre yağ seviyesi eksilebiliyor. AL4 dediğimiş şanzımanların en büyük sorunu selenoid. Ama sadece 1 kere değişiyorsun ve sorunlar bitiyor. Ben şanzımandaki sıkıntıları servise sordum, yetkili servis 3.000 TL özel servis ise 1.000 TL masraf çıkardı. Forumların yardımıyla 100 TL den 2 adet selenoid aldım. Değişimi işçilik ve yağ dahil 250 TL ye yaptırdım. Toplamda 350 TL ye bütün sorunlar sona erdi. Malesef bu selenoidler yüzünden bu otomatik şanzıman çok sorunlu gibi görünüyor. Otomatik 307 sahibi olanlar sorun çıkması durumunda küüüt diye ses sonrası veya durup dururken şanzıman hatası almaları durumunda ilk olarak selenoidleri değiştirsinler. oldukça ucuza sorunları sona erecektir. 30.000 km birde yağı kontrol ederlerse iyi olacaktır.
L T H E C
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 72 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 296 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107314 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1447 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2998 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9138 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8527 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 787 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 755 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1546 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55306 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 296 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1116 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1862 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 256 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2311 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 566 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1767 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15911 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English