![]() |
|
206cc Otomatik geri kaçırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 10:57 |
Merhaba
Aracım 206cc 1.6 otomatik 123.000 km 'de . Yaklaşık 5000 km önce,2012 yılında keçeden yağ kaçırması sebebi ile şanzıman yağını değiştirmiştim . Son zamanlarda aracım ısındıktan sonra , aracımda yokulta geri kaçırma var , ve kalkış için gaz vermeme rağmen aracım daha zor hareket ediyor daha fazla pedala basmam gerekiyor . İstop edip tekrar çalıştırdığımda sorun ortandan kalkıyor . Automatic gear hatası veya başka bir hata vermiyor . Sadece sabahları soğuk olduğunda 1. vitesten 2. vitese vuruntulu geçiyor ısındıktan sonra düzeliyor vites geçişlerini hissetmiyorum .Maliyeti yüksekmidir acaba .. ?
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun, cc yi gorunce tavan sandım, yardım ederim diye baktım. sorun baskaymıs, otomatik sanzumandan anlayan bir arkadasımız size en yakın surede yardımcı olur. umarım hemen düzelir.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
muhtemelen selonoid arızası. Selonoidler eksik basınç ile çalışiıyor. Birde kavramasında sorun olabilir. Şanzımancıya müraacat edilmesi gerekir sanırım.
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
şimdiden çok teşekkürler cevaplar için , her zaman yapmıyor yada ben farketmiyordum yada bu aralar sıklaştı ,ışıklarda durdupumda ya geri kaçırma yada zor kalkış olursa anlıyorum :(..
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
en olumsu zu düşünmeden, şimdilik şanzımanın yağ seviyesini kontrol ettiriniz eksik ise ilave yapılabilir, ama size yağı komple değiştirmenizi öneririm, yağ değişiminden sonra olumlu veya olumsuz sonucu paylaşırsanız duruma göre yardımcı olmaya çalışırız kolay gelsin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |