![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 06:49 |
|
arkadaşlar bugün bu adı yazması zor olan sosyal paylaşım sitesine nedenini bilmediğim halde üye oldum biraz kurcaladım pek anlam veremedim kullanan arkadaşlar varmı aranızda
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
var dostum,ben sahsen cok seviyorum. iphone kullanıyorsan, asagıdaki sekmelerden (*) yıldıza benzer logoya tıkla, cıkan ekranda yukarıda aramak istedigin kelimeyi yaz, etiket kısmını seç, arama yap. kullanıcıların paylastıgı resimler cıkar. ben mesela peugeot206 yazıp arama yapıyorum. bi suru araba resmi düsüyor. eglenceli oluyor bakınmak.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne biliyim hani face gibi düşünmüştüm garip geldi arkadaş olayı felan
Düzenleyen fearles - 01 Şubat 2014 Saat 07:02 |
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
tanıdıgın kisileri bundada arkadas olarak ekliyebiliyorsun. paylastıkları resimler senin duvarına düsüyor. cift tıklayarak like edebiliyorsun. onlarda aynı sekilde senin resimlerini. bunda paylastıgın resimlerin altına etiketler koyarsan, mesela ornek vereyim; arabanın fotosunu paylastın diyelim. altına etiketlere soyle yaz #pejo #peugeot #206 #araba #car gibi.... bu etiketleri arama yapanlar senin resimlerine de ulasabilir buyuk bir havuz var. like alırsın belki seni takibe alırlar fln. ya güzel bisi iste eglenceli vakit geciriyor..
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
etiket kısmı nerede bulamadım da :)
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
saçma salak bişey sanki o olmazsa yaşamın çok renksiz olacağını düşünen bit ler bile var..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
demek ki görmek isteyenler var
![]() |
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
bilmem orda burda bişi paylaşcam beğendirtcem yok kankalarım panpalarım ne paylaşmış bende bi bakim demektense çık sahiline çık parkına yürüyüş yap al arkadaşını sohbet et pskolojik olarak rahatlarsın takıldığını hissedersin kendine güvenin gelir sosyalleşirsin. Sosyal ağdan sosyalleşilmez köreltir |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Yediğin yemeğin fotoğrafını çekip paylaşmadıktan sonra sıkıntı yok :) o değilde bu facebook instagram twitter olmasaydı biz bu kadar resmi napıcaktık acaba
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
EVET bu aralar yemek meşhurmuş cübbeli hoca kızıyordu geçen
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
|
valla yedigi resimi paylasanlar bence cahildir. fakat ofiste is olmadıgında ya da trafikte eve dönerken arada bakınıp vakit gecirmek güzel oluyor. genelde basaramayanlar begenmiyor instgram gibi seyleri, yaklasık 6 aydır kullanıyorum. 20 kisi fln anca takip ediyorum. takipcim 2000 olmus hic farkında degildim simdi baktım. demekki paylastıklarım ilgi goruyor. cok bos insan var ulkede devamlı takipe alıyorlar :))
|
||
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Bindiği arabayı paylaşanlarda gün görmemiş cahildir!
demek isterim aslında ama işi tartışmaya dökmek iyi olmayacak bir instagram kullanıcısı olarak BU işe anlam veremedim şimdi yukardaki cümlen için seni uyarabilirim hakaretten dolayı ama bende özgürlüğümü kullanarak bold şekilde düşüncemi yazdım Her insan ne isterse yapar sanane banane :) ilgilenmediğin yerden bişey paylaşırsam bakmazsın olur biter :D Biz araç resmi paylaşınca iyi yemek paylaşınca kötü diye ayrım yapmıyoruz. instagram hoştur candır. olmazsa olmazımız değil tabi ama varda niye kullanmayalımız biz :D kilometrelerce uzakta olan dostlarımız, akrabalarımız yediğimiz yemekten bindiğimiz arabaya kadar görüyorlar fenamı? kullanımı basit, fotograf çek, Ton ve renk otomatik ayarlarından beğendiğini seç, bir kaç açıklama yap, varsa diğer hesaplarınla birleştir. (tiwitır feysbuk fıliçk vs) hastag ekle #peugeot gibi mesela başına kare koyup paylaş beğenen beğenir :D yinede alttan alıyorum Düzenleyen Aziz - 01 Şubat 2014 Saat 08:22 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
BENCEDE TARTIşma olmasın sonuçta fikir alışverişi yapıyoruz kimine kaba gelen kimine normal gelir gayet doğal bu özgürce fikrini söyleyebilmeli insanlar ama başkasını incitmeden
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
|
iyi de arkadas sormus bende sabah sabah usenmedim detaylı anlattım, biri cıkıyor bana saçma salak bisi orda takılan bit ler var diyor. ben saat bası giriyorum bakıyorm bit miyim ben? tartısma varsa bit dendiginde basladı zaten. adama yardım edin nasıl kullanılacagını soruyor kullanana laf koymayın. ben yemek icin cahil derken yanlıs anlasıldım. bazi insanlar, mid point lucca gibi yerlerde mekanlarda hem yer etiket edio hem de yemek tabagını onlar icin soledim. giden var gidemeyen. ben filtre sistemimi koymustum instagrama. biri yorum yapmıs bunu yaptırmak istiorm diye onu yonlendirdim. biriside cabrio sistemi bozukmus cc var sende dostum ustasını biliyormusun dedi onu da yonlerdirdim hayır duasını aldım. instagramla oldu bunlar. her goruse saygım var ama ben 7/24 giriyorum diye bit değilim.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
dostum yardımın için tşk ederim merak ettiğim şeyleri de soracağım sana isim vermediği için ben alınmadım seninde alınmana gerek yok boşver ben merak ettim kullanmaya devam da edeceğim birisi bişe dediği için o olmuyacağız sonuçta kim nasıl bakarsa öyle görür instagramı sevmiyor demekki o onun fikri
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
|
saol dostum anlayısın icin, konuya geri donelim en iyisi.. sen etiket olayını sorumussun en son, etiket yazıp resim aramak icin mi, yoksa paylasım yaparken resim altına etiket ekleme yerini mi bulamadın? |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
resimi paylaşmak için
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
|
instagram açıkken,aşağıdaki sekmelerde en ortada kare var ona tıkla,sagdaki kamera yeni resim icin, soldaki resimde, klasorden varolen fotoyu secmek icin, soldan bi resim sec mesela, sectikten sonra ileri yap, filtre soracak sana gozune guzel gelen filtreyi sec yine ileri yap, açıklama kısmı cıkacak, oraya basına # koyarak yani #araba #ev #arkasas gibi istedigin etiketleri yaz ve paylaş.
![]() Düzenleyen herry - 01 Şubat 2014 Saat 08:58 |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
ANLADIM açıklama yeri aynı zamanda etiketleme yeri
![]() |
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
|
evet
![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |