Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Instagram
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Instagram

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
206+bülent Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206+bülent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Instagram
    Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 06:49
arkadaşlar bugün bu adı yazması zor olan sosyal paylaşım sitesine nedenini bilmediğim halde üye oldum biraz kurcaladım pek anlam veremedim kullanan arkadaşlar varmı aranızda
carpe diem
206+ HDI
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 06:56
var dostum,ben sahsen cok seviyorum. iphone kullanıyorsan, asagıdaki sekmelerden (*) yıldıza benzer logoya tıkla, cıkan ekranda yukarıda aramak istedigin kelimeyi yaz, etiket kısmını seç, arama yap. kullanıcıların paylastıgı resimler cıkar. ben mesela peugeot206 yazıp arama yapıyorum. bi suru araba resmi düsüyor. eglenceli oluyor bakınmak.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206+bülent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:01
ne biliyim hani face gibi düşünmüştüm garip geldi arkadaş olayı felan

Düzenleyen fearles - 01 Şubat 2014 Saat 07:02
carpe diem
206+ HDI
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:13
tanıdıgın kisileri bundada arkadas olarak ekliyebiliyorsun. paylastıkları resimler senin duvarına düsüyor. cift tıklayarak like edebiliyorsun. onlarda aynı sekilde senin resimlerini. bunda paylastıgın resimlerin altına etiketler koyarsan, mesela ornek vereyim; arabanın fotosunu paylastın diyelim. altına etiketlere soyle yaz #pejo #peugeot #206 #araba #car gibi.... bu etiketleri arama yapanlar senin resimlerine de ulasabilir buyuk bir havuz var. like alırsın belki seni takibe alırlar fln. ya güzel bisi iste eglenceli vakit geciriyor..
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206+bülent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:27
etiket kısmı nerede bulamadım da :)
carpe diem
206+ HDI
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:30
saçma salak bişey sanki o olmazsa yaşamın çok renksiz olacağını düşünen bit ler bile var..
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206+bülent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:34
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

saçma salak bişey sanki o olmazsa yaşamın çok renksiz olacağını düşünen bit ler bile var..
demek ki görmek isteyenler var Smile 
carpe diem
206+ HDI
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:41
Orjinalini yazan: fearles fearles Yazdı:

Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

demek ki görmek isteyenler var Smile 

bilmem orda burda bişi paylaşcam beğendirtcem yok kankalarım panpalarım ne paylaşmış bende bi bakim demektense çık sahiline çık parkına yürüyüş yap al arkadaşını sohbet et pskolojik olarak rahatlarsın takıldığını hissedersin kendine güvenin gelir sosyalleşirsin. Sosyal ağdan sosyalleşilmez köreltir
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:48
Yediğin yemeğin fotoğrafını çekip paylaşmadıktan sonra sıkıntı yok :) o değilde bu facebook instagram twitter olmasaydı biz bu kadar resmi napıcaktık acaba ShockedBig smile
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206+bülent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:54
EVET bu aralar yemek meşhurmuş cübbeli hoca kızıyordu geçen
carpe diem
206+ HDI
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:55
valla yedigi resimi paylasanlar bence cahildir. fakat ofiste is olmadıgında ya da trafikte eve dönerken arada bakınıp vakit gecirmek güzel oluyor. genelde basaramayanlar begenmiyor instgram gibi seyleri, yaklasık 6 aydır kullanıyorum. 20 kisi fln anca takip ediyorum. takipcim 2000 olmus hic farkında degildim simdi baktım. demekki paylastıklarım ilgi goruyor. cok bos insan var ulkede devamlı takipe alıyorlar :))
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 08:19
Bindiği arabayı paylaşanlarda gün görmemiş cahildir!
demek isterim  aslında ama işi tartışmaya dökmek iyi olmayacak

bir instagram kullanıcısı olarak BU işe anlam veremedim şimdi yukardaki cümlen için seni uyarabilirim hakaretten dolayı ama bende özgürlüğümü kullanarak bold şekilde düşüncemi yazdım

Her insan ne isterse yapar sanane banane :)
 ilgilenmediğin yerden bişey paylaşırsam bakmazsın olur biter :D

Biz araç resmi paylaşınca iyi yemek paylaşınca kötü diye ayrım yapmıyoruz.

instagram hoştur candır. olmazsa olmazımız değil tabi ama varda niye kullanmayalımız biz :D

kilometrelerce uzakta olan dostlarımız, akrabalarımız yediğimiz yemekten bindiğimiz arabaya kadar görüyorlar fenamı? 

kullanımı basit, fotograf çek, Ton ve renk otomatik ayarlarından beğendiğini seç, bir kaç açıklama yap, varsa diğer hesaplarınla birleştir. (tiwitır feysbuk fıliçk vs) hastag ekle #peugeot gibi mesela başına kare koyup paylaş beğenen beğenir :D

yinede alttan alıyorum

Düzenleyen Aziz - 01 Şubat 2014 Saat 08:22
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206+bülent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 08:29
BENCEDE TARTIşma olmasın sonuçta fikir alışverişi yapıyoruz kimine kaba gelen kimine normal gelir gayet doğal bu özgürce fikrini söyleyebilmeli insanlar ama başkasını incitmeden
carpe diem
206+ HDI
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 08:34
iyi de arkadas sormus bende sabah sabah usenmedim detaylı anlattım, biri cıkıyor bana saçma salak bisi orda takılan bit ler var diyor. ben saat bası giriyorum bakıyorm bit miyim ben? tartısma varsa bit dendiginde basladı zaten. adama yardım edin nasıl kullanılacagını soruyor kullanana laf koymayın. ben yemek icin cahil derken yanlıs anlasıldım. bazi insanlar, mid point lucca gibi yerlerde mekanlarda hem yer etiket edio hem de yemek tabagını onlar icin soledim. giden var gidemeyen. ben filtre sistemimi koymustum instagrama. biri yorum yapmıs bunu yaptırmak istiorm diye onu yonlendirdim. biriside cabrio sistemi bozukmus cc var sende dostum ustasını biliyormusun dedi onu da yonlerdirdim hayır duasını aldım. instagramla oldu bunlar. her goruse saygım var ama ben 7/24 giriyorum diye bit değilim.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206+bülent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 08:42
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

iyi de arkadas sormus bende sabah sabah usenmedim detaylı anlattım, biri cıkıyor bana saçma salak bisi orda takılan bit ler var diyor. ben saat bası giriyorum bakıyorm bit miyim ben? tartısma varsa bit dendiginde basladı zaten. adama yardım edin nasıl kullanılacagını soruyor kullanana laf koymayın. ben yemek icin cahil derken yanlıs anlasıldım. bazi insanlar, mid point lucca gibi yerlerde mekanlarda hem yer etiket edio hem de yemek tabagını onlar icin soledim. giden var gidemeyen. ben filtre sistemimi koymustum instagrama. biri yorum yapmıs bunu yaptırmak istiorm diye onu yonlendirdim. biriside cabrio sistemi bozukmus cc var sende dostum ustasını biliyormusun dedi onu da yonlerdirdim hayır duasını aldım. instagramla oldu bunlar. her goruse saygım var ama ben 7/24 giriyorum diye bit değilim.
dostum yardımın için tşk ederim merak ettiğim şeyleri de soracağım sana isim vermediği için ben alınmadım seninde alınmana gerek yok boşver ben merak ettim kullanmaya devam da edeceğim birisi bişe dediği için o olmuyacağız sonuçta  kim nasıl bakarsa öyle görür instagramı sevmiyor demekki o onun fikri
carpe diem
206+ HDI
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 08:45
Orjinalini yazan: fearles fearles Yazdı:

Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

dostum yardımın için tşk ederim merak ettiğim şeyleri de soracağım sana isim vermediği için ben alınmadım seninde alınmana gerek yok boşver ben merak ettim kullanmaya devam da edeceğim birisi bişe dediği için o olmuyacağız sonuçta  kim nasıl bakarsa öyle görür instagramı sevmiyor demekki o onun fikri

saol dostum anlayısın icin, konuya geri donelim en iyisi.. sen etiket olayını sorumussun en son, etiket yazıp resim  aramak icin mi, yoksa paylasım yaparken resim altına etiket ekleme yerini mi bulamadın?
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206+bülent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 08:48
resimi paylaşmak için
carpe diem
206+ HDI
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 08:58
instagram açıkken,aşağıdaki sekmelerde en ortada kare var ona tıkla,sagdaki kamera yeni resim icin, soldaki resimde, klasorden varolen fotoyu secmek icin, soldan bi resim sec mesela, sectikten sonra ileri yap, filtre soracak sana gozune guzel gelen filtreyi sec yine ileri yap, açıklama kısmı cıkacak, oraya basına # koyarak yani #araba #ev #arkasas gibi istedigin etiketleri yaz ve paylaş. Thumbs Up

Düzenleyen herry - 01 Şubat 2014 Saat 08:58
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 206+bülent Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 09:01
ANLADIM açıklama yeri aynı zamanda etiketleme yeri Thumbs Up
carpe diem
206+ HDI
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 09:01
evet Thumbs Up
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2102 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6680 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 122 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 106 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 107 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 710 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 116 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 148 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 841 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 330 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 525 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 406 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107810 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1645 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3411 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10364 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9318 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1160 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1398 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
ErkamC 1
Ozzy1903 1
eRRoR 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English