Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Abarth Egzoz Büyük Risk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Abarth Egzoz Büyük Risk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Abarth Egzoz Büyük Risk
    Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 13:34
Ama modifiyeli şahin doğan buluşmalarında abartsız arabalara dönüp bakan da olmaz :)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 12:28
Orjinalini yazan: pusutr pusutr Yazdı:

Bu tarz hareketler çok gereksiz şeyler.
Zevkler ve renkler tartışılmaz tamam ama etrafımızdaki insanları rahatsız, huzursuz etmemek şartıyla.

evet katılıyorum zaten size, sokak arasından gece saati bagırtarak gecmek gercekten kabul edilecek bisi degil. onu takan kisinin insanları rahatsız etmeye hakkı yok. ben bunu taktıktan sora caddede kullanılmasında bir sakınca gormuyorum. fakat dediginiz gibi sokak aralarındakiler beni bile rahatsız ediyorken minik bir yavrucak fazlası ile rahatsız oluyordur.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 12:08
Orjinalini yazan: Yazdı:

Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

bir siteden egzoz fiyatlarına bakıyordum arkadaşlar. HKS buldum marka olarak. bu modelden 3 tane var. fiyatları farklı.

Giriş 4,5 Çıkış 8,5 olan model 150 tl
Giris 5 Çıkış 10 olan model 240 tl
Giris 6 Çıkış 10 olan model 285 tl

nedir aralarındaki fark, görünüm olarak aynılar.

Sizin yaptığınıza artık bu ne pehriz ne lahana turşusu derler. Hem uyuz oluyorum vs. diyorsunuz hem verip veriştirene alkış tutuyorsunuz hemde eksoz bakıyorsunuz. Ne saçma ya ben anlamadım bu işi.

kim uyuz oluyormus ya? hayırdır? konuyu iyi oku oncelikle, konumu mahfettin zaten. devamlı tartısma polimik yarattın. simdide guest olmussun hayırdır atıldın mı? ben bu konuda abarth egzozu olan bir cocugun basına gelenlerden bahsettim, taktıtıp taktırmamak benim insiyatifimde, aklıma eserse basarım parasını taktırırım, pasa pasa da oderim cezasını. amac bilgilendirmek bu konusa takınca gozer almamız gerekenleri paylastım. 2 mesaj once yazdıgım modeller arasındaki farkı biliyorsan cevap ver bilmiyorsan baska bisi yazıp yazıp durma. seninle polimik yasamak istemiyorum lutfen daha da ugrasma benimle.
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 11:06
Orjinalini yazan: Moondust Moondust Yazdı:

Özürdilerim ama abart eksoz kro işinden başka bir şey değil.
Nefret ediyorum bu gürültüden.
Ben arabayı nasıl sessizleştirebilirim diye düşünüyorum milletin yaptığına bak.
Benim evimin önünden (sokak arası ) bu krolardan geçtiği zaman benim kızım ağlayarak uyanıyordu.
Şu anda da yanıma koşarak sıkı sıkı sarılıyor baba korktum diyor.
Ben de o sinirle demediğimi bırakmıyorum o şahsa. 2 aydır geçen yok şu aralar. Hele bi geçsin görür bundan sonra..

Yaş farkı diye buna deniyor. Acaba genç yaşlarınızda sizler neler yapıyordunuz???? 

Sadece yüksk sesle müzik dinliyorum hala da dinliyorum.
Komşularım rahatsız olduk dedikleri zaman sesi kısıyorduk. Hala da öyle.
Aracımda anfili ses sistemi de var.
Ayrıca senden daha gencim emin ol :) :p
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 10:59

Benim evimin önünden (sokak arası ) bu krolardan geçtiği zaman benim kızım ağlayarak uyanıyordu.
Ben de o sinirle demediğimi bırakmıyorum o şahsa. 2 aydır geçen yok şu aralar. Hele bi geçsin görür bundan sonra..

Yaş farkı diye buna deniyor. Acaba genç yaşlarınızda sizler neler yapıyordunuz???? 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 10:58

bir siteden egzoz fiyatlarına bakıyordum arkadaşlar. HKS buldum marka olarak. bu modelden 3 tane var. fiyatları farklı.

Sizin yaptığınıza artık bu ne pehriz ne lahana turşusu derler. Hem uyuz oluyorum vs. diyorsunuz hem verip veriştirene alkış tutuyorsunuz hemde eksoz bakıyorsunuz. Ne saçma ya ben anlamadım bu işi.
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 10:55
Bu tarz hareketler çok gereksiz şeyler.
Zevkler ve renkler tartışılmaz tamam ama etrafımızdaki insanları rahatsız, huzursuz etmemek şartıyla.
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 10:40
haklısınız bende bu dünyada bircok seyden rahatsız oluyorum.
yolda makas atarak beni sıkıstıranlardan da annem rahatsız oluyor o da benim kolumu tutuyor gecerlerken. arkalarından sövüyoruz.
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 10:36
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 10:16

Düzenleyen herry - 01 Şubat 2014 Saat 10:19
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 13:29
google a custom varex yazdım, ilk cıkan linke baktım , resimde varex benzeri son susturucu var kumandalı siyaha boyamıslar, o yuzden dikkatli incele istersen, bu arada o ürün orjinal degil bence, cunku ikinci el olarak 350 tl istiyor. varex benzeri aleti biraz geri monte ediyor,
 boru ile tampon cıkısına uzatma yapmıs egzoz ucu koymus, sanki orjinal arabanın kendi egozu gibi duruyor. aha da link kardes custom varex de ilk cıkan link

http://www.google.com.tr/#q=custom+varex

http://www.seatclubturkey.com/satiyorum/38587-k-n-hava-filtre-kiti-ve-sureyya-usta-custom-varex-egzoz-satilik.html
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 10:44
Bu işlerden anladigina eminmisin??? Neden 2. Bir varex alinmasi gerekior ???

Düzenleyen Moondust - 01 Şubat 2014 Saat 10:45
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 09:18

varex jdmworks sitesine baktım suan, orta susturucu satışı gormedim. nasıl oluyor bahsettiginiz. sanayi isi falan mı bu?

custom varex diye arattır birde

evet arattım, ilk defa gördüm güzel saklamıslar bir de siyaha boyamıslar, başarılı. ama yine varex almak gerekiyor bir adet, pahalı bir sistem. guzel paylasım bilgilendirme icin saol, yapsam bole bisi dusunurdum, yoksa zaten sıkıntı, norma abarth olsa her polis gorunce kalp sıkışmasından, hasta olur adam valla Smile
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 09:11

varex jdmworks sitesine baktım suan, orta susturucu satışı gormedim. nasıl oluyor bahsettiginiz. sanayi isi falan mı bu?

custom varex diye arattır birde
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:52
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:40

Ben de zaten direk varexten haberin yok galiba demedim. Bu isler tercih meselesi. Ya bastan o parayi verip yaptiracan ve polis ile ugrasmayacan yada yedpa dakilerinden alacan 350 tlye ortaya takacan rahat rahat gezecen. Ayrica istanbuldaki tek eksozcu iskendermi niye iskendere gitsin adam. Sahsen ben bostanci sanayide Gider eksoz Mustafa abiyi tercih ediyorum soranlarada orayi tavsiye ediyorum

iskenderi, varex diyince ornek verdim ben. haklısın bi cok hakkını veren usta da var. senin dediginde iyidir heralde. memnun kalmıssın. bu arada söyle bir durum var. kumandalı egzoz taktırmak tamamen suç. polisi kandırmaya giriyor, düzenbazlık, sahtekarlık olarak görülüyor. aracınız baglanmanın otesinde, hakkınızda devleti kandırmaktan suc bile alabilirsiniz. sebebi söyle; arabamda abarth yok dediginiz polis, aracınızda bu sistemi tespit ederse, aracınızda radarı tespit eden alet bulundurmak ne kadar suc ise bu da o kadar suctur. ikisi de sahtekarlıga giriyor.

Bende diyorumki bu sahtekarlık durumuna maruz kalmamak için kumandasız custom varex alıyor herkes. Kaçtane trafik polisi arabanın orta susturucusuna bakmış 
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 07:01

Ben de zaten direk varexten haberin yok galiba demedim. Bu isler tercih meselesi. Ya bastan o parayi verip yaptiracan ve polis ile ugrasmayacan yada yedpa dakilerinden alacan 350 tlye ortaya takacan rahat rahat gezecen. Ayrica istanbuldaki tek eksozcu iskendermi niye iskendere gitsin adam. Sahsen ben bostanci sanayide Gider eksoz Mustafa abiyi tercih ediyorum soranlarada orayi tavsiye ediyorum

iskenderi, varex diyince ornek verdim ben. haklısın bi cok hakkını veren usta da var. senin dediginde iyidir heralde. memnun kalmıssın. bu arada söyle bir durum var. kumandalı egzoz taktırmak tamamen suç. polisi kandırmaya giriyor, düzenbazlık, sahtekarlık olarak görülüyor. aracınız baglanmanın otesinde, hakkınızda devleti kandırmaktan suc bile alabilirsiniz. sebebi söyle; arabamda abarth yok dediginiz polis, aracınızda bu sistemi tespit ederse, aracınızda radarı tespit eden alet bulundurmak ne kadar suc ise bu da o kadar suctur. ikisi de sahtekarlıga giriyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 05:55
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 01:42
varex egzozdan tabiki haberim var, daha evvel forumda bicok kez yazdım. VAREX hakkında en cok detay veren benim bu forumda. Orjinal olarak bu urunu garantili satan firma sadece JDM, maslak sanayide yakın tanıdıgım iskender usta da satıyor. o da jdmworks le aynı paraya satıyor. montajdan kazanıyr zatn. orjinal varexin fiyatı (1299tl + KDV) . bana ole bahcelievler aksaray isi 400 tl lilk cakma varexleri bahsetmeyin. onları cin malı çakma kumandalı denebilir. alan ağlıyor zaten istisnalar haric. genelde orj varexe girenler s2000, 350z, harun tastan gibi tipler. düz boru kat iptali derken varex sana 2500 e fln takar bu forumdada kimsenin pejosuna 2500 tl ye kumandalu sistem yapacagını sanmıyoırum.  en azından henuz ornegini bile gormedim. varsa bakarız. ben bu konusa parası kısıtlı olup sadece sona 150 tl egzoz 20 lira ustaya atesleyip bir egzoz takanlardan bahsettim. bu sistemi yakalatan cocugun yasadıklarından bahsettim. cocugun altında 106 var 8bine almıs, ona git varex mi tak diyecem 2500 tlye, mantıklı olalım biraz.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2014 Saat 18:03

Yooo şaka olması gerekmez çünkü bu yaşadığımız seat grubumuzda olmuştu ve bizde hadilen sallama demiştik LOL

Düzenleyen Moondust - 31 Ocak 2014 Saat 18:05
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6329 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 414 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 541 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 302 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5053 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 582 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 380 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 617 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 219 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 546 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 752 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2223 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1006 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5534 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4778 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2003 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 505 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2182 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37235 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English