![]() |
|
Abarth Egzoz Büyük Risk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 13:34 |
|
Ama modifiyeli şahin doğan buluşmalarında abartsız arabalara dönüp bakan da olmaz :)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet katılıyorum zaten size, sokak arasından gece saati bagırtarak gecmek gercekten kabul edilecek bisi degil. onu takan kisinin insanları rahatsız etmeye hakkı yok. ben bunu taktıktan sora caddede kullanılmasında bir sakınca gormuyorum. fakat dediginiz gibi sokak aralarındakiler beni bile rahatsız ediyorken minik bir yavrucak fazlası ile rahatsız oluyordur. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
kim uyuz oluyormus ya? hayırdır? konuyu iyi oku oncelikle, konumu mahfettin zaten. devamlı tartısma polimik yarattın. simdide guest olmussun hayırdır atıldın mı? ben bu konuda abarth egzozu olan bir cocugun basına gelenlerden bahsettim, taktıtıp taktırmamak benim insiyatifimde, aklıma eserse basarım parasını taktırırım, pasa pasa da oderim cezasını. amac bilgilendirmek bu konusa takınca gozer almamız gerekenleri paylastım. 2 mesaj once yazdıgım modeller arasındaki farkı biliyorsan cevap ver bilmiyorsan baska bisi yazıp yazıp durma. seninle polimik yasamak istemiyorum lutfen daha da ugrasma benimle. |
||
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Sadece yüksk sesle müzik dinliyorum hala da dinliyorum. Komşularım rahatsız olduk dedikleri zaman sesi kısıyorduk. Hala da öyle. Aracımda anfili ses sistemi de var. Ayrıca senden daha gencim emin ol :) :p |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Yaş farkı diye buna deniyor. Acaba genç yaşlarınızda sizler neler yapıyordunuz????
|
||
![]() |
||
|
Sizin yaptığınıza artık bu ne pehriz ne lahana turşusu derler. Hem uyuz oluyorum vs. diyorsunuz hem verip veriştirene alkış tutuyorsunuz hemde eksoz bakıyorsunuz. Ne saçma ya ben anlamadım bu işi.
|
||
![]() |
||
|
Bu tarz hareketler çok gereksiz şeyler.
Zevkler ve renkler tartışılmaz tamam ama etrafımızdaki insanları rahatsız, huzursuz etmemek şartıyla. |
||
![]() |
||
|
haklısınız bende bu dünyada bircok seyden rahatsız oluyorum.
yolda makas atarak beni sıkıstıranlardan da annem rahatsız oluyor o da benim kolumu tutuyor gecerlerken. arkalarından sövüyoruz. |
||
|
||
![]() |
||
|
Özürdilerim ama abart eksoz kro işinden başka bir şey değil.
Nefret ediyorum bu gürültüden. Ben arabayı nasıl sessizleştirebilirim diye düşünüyorum milletin yaptığına bak. Benim evimin önünden (sokak arası ) bu krolardan geçtiği zaman benim kızım ağlayarak uyanıyordu. Şu anda da yanıma koşarak sıkı sıkı sarılıyor baba korktum diyor. Ben de o sinirle demediğimi bırakmıyorum o şahsa. 2 aydır geçen yok şu aralar. Hele bi geçsin görür bundan sonra.. |
||
![]() |
||
|
bir siteden egzoz fiyatlarına bakıyordum arkadaşlar. HKS buldum marka olarak. bu modelden 3 tane var. fiyatları farklı.
Giriş 4,5 Çıkış 8,5 olan model 150 tl Giris 5 Çıkış 10 olan model 240 tlGiris 6 Çıkış 10 olan model 285 tl nedir aralarındaki fark, görünüm olarak aynılar. Düzenleyen herry - 01 Şubat 2014 Saat 10:19 |
||
|
||
![]() |
||
|
google a custom varex yazdım, ilk cıkan linke baktım , resimde varex benzeri son susturucu var kumandalı siyaha boyamıslar, o yuzden dikkatli incele istersen, bu arada o ürün orjinal degil bence, cunku ikinci el olarak 350 tl istiyor. varex benzeri aleti biraz geri monte ediyor,
boru ile tampon cıkısına uzatma yapmıs egzoz ucu koymus, sanki orjinal arabanın kendi egozu gibi duruyor. aha da link kardes custom varex de ilk cıkan link http://www.google.com.tr/#q=custom+varex http://www.seatclubturkey.com/satiyorum/38587-k-n-hava-filtre-kiti-ve-sureyya-usta-custom-varex-egzoz-satilik.html |
||
|
||
![]() |
||
|
Bu işlerden anladigina eminmisin??? Neden 2. Bir varex alinmasi gerekior ???
Düzenleyen Moondust - 01 Şubat 2014 Saat 10:45 |
||
![]() |
||
|
evet arattım, ilk defa gördüm güzel saklamıslar bir de siyaha boyamıslar, başarılı. ama yine varex almak gerekiyor bir adet, pahalı bir sistem. guzel paylasım bilgilendirme icin saol, yapsam bole bisi dusunurdum, yoksa zaten sıkıntı, norma abarth olsa her polis gorunce kalp sıkışmasından, hasta olur adam valla ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
custom varex diye arattır birde
|
||
![]() |
||
|
varex jdmworks sitesine baktım suan, orta susturucu satışı gormedim. nasıl oluyor bahsettiginiz. sanayi isi falan mı bu?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Bende diyorumki bu sahtekarlık durumuna maruz kalmamak için kumandasız custom varex alıyor herkes. Kaçtane trafik polisi arabanın orta susturucusuna bakmış
|
||
![]() |
||
|
iskenderi, varex diyince ornek verdim ben. haklısın bi cok hakkını veren usta da var. senin dediginde iyidir heralde. memnun kalmıssın. bu arada söyle bir durum var. kumandalı egzoz taktırmak tamamen suç. polisi kandırmaya giriyor, düzenbazlık, sahtekarlık olarak görülüyor. aracınız baglanmanın otesinde, hakkınızda devleti kandırmaktan suc bile alabilirsiniz. sebebi söyle; arabamda abarth yok dediginiz polis, aracınızda bu sistemi tespit ederse, aracınızda radarı tespit eden alet bulundurmak ne kadar suc ise bu da o kadar suctur. ikisi de sahtekarlıga giriyor. |
||
|
||
![]() |
||
|
Ben de zaten direk varexten haberin yok galiba demedim. Bu isler tercih meselesi. Ya bastan o parayi verip yaptiracan ve polis ile ugrasmayacan yada yedpa dakilerinden alacan 350 tlye ortaya takacan rahat rahat gezecen. Ayrica istanbuldaki tek eksozcu iskendermi niye iskendere gitsin adam. Sahsen ben bostanci sanayide Gider eksoz Mustafa abiyi tercih ediyorum soranlarada orayi tavsiye ediyorum
|
||
![]() |
||
|
varex egzozdan tabiki haberim var, daha evvel forumda bicok kez yazdım. VAREX hakkında en cok detay veren benim bu forumda. Orjinal olarak bu urunu garantili satan firma sadece JDM, maslak sanayide yakın tanıdıgım iskender usta da satıyor. o da jdmworks le aynı paraya satıyor. montajdan kazanıyr zatn. orjinal varexin fiyatı (1299tl + KDV) . bana ole bahcelievler aksaray isi 400 tl lilk cakma varexleri bahsetmeyin. onları cin malı çakma kumandalı denebilir. alan ağlıyor zaten istisnalar haric. genelde orj varexe girenler s2000, 350z, harun tastan gibi tipler. düz boru kat iptali derken varex sana 2500 e fln takar bu forumdada kimsenin pejosuna 2500 tl ye kumandalu sistem yapacagını sanmıyoırum. en azından henuz ornegini bile gormedim. varsa bakarız. ben bu konusa parası kısıtlı olup sadece sona 150 tl egzoz 20 lira ustaya atesleyip bir egzoz takanlardan bahsettim. bu sistemi yakalatan cocugun yasadıklarından bahsettim. cocugun altında 106 var 8bine almıs, ona git varex mi tak diyecem 2500 tlye, mantıklı olalım biraz.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Yooo şaka olması gerekmez çünkü bu yaşadığımız seat grubumuzda olmuştu ve bizde hadilen sallama demiştik
![]() Düzenleyen Moondust - 31 Ocak 2014 Saat 18:05 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |