![]() |
|
Jameson JS- 944 Navigasyonlu ve Bluetooth'lu Doubl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
307 afyon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2014 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307 afyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 Saat 17:39 |
Jameson JS- 944 Navigasyonlu ve Bluetooth'lu Double Teyp aldım hepsiburadadn.ancak içinden tv anteni çıkmadı .ayrıca park sensörü ve direksiyon kumandası da iptal oldu
2006 307 lerde tüm bilgiler ve park sensörü teybe bağlı bundan dolayı araç teybini iptal etmedik torpidoya aldık twitterlarda çıkış yaptıkki parksensörünün sesi çıksın ama çok tiz zayıf bir ses alabildik ama en azından yol bilgisayarı ve park sensörünü kurtardık şimdilik... Bu marka veya başka bir markada olabilir kullanan arkadaşlar varsa direksiyon kumandası ve park sensörü problemini 307lerde nasıl çözdüler.merak ediyorum görüşlerinizi bekliyorum..
|
|
peugeot 307 1.6 premium auto 2006
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pıoneer teypler park sensörü vs yi destekliyor yani çalısıyor herşey sdece kumanda çalısmıyor oda
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-peugeot-pejo-pioneer-direksiyon-kumandasi-aparati-145260865/detay aparat sayesinde çözülebiliyor :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |