![]() |
|
satılık 308 cc |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkankurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkankurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 Saat 14:56 |
henüz mayıs ayında aldığım 308 cc mi satıyorum arkadaşlar eğer ilgilenen olursa ilanım ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-servis-bakimli-308-cc-151806662/detay/ satma sebebine gelince aracın bazı kötü özellikleri var ve bunlara alışamadım , bahsetmek gerekirse kısacası kapı tutamaçları sürekli gıcır gıcır ses yapıyor servis götürüyorum normali bu abi diyor . sanki biri vidasını sıkmayı unutmuş gibi içinde, ve bunun gibi ufak hatalar yada sorunlar, böyle oluncada insan arabadan soğuyor.. aracımın herhangi bir sorunu yok görmek isteyene yada araç hakkında bilgi almak isteyenlere hem yardımcı olurum hemde göral peugeot ankaradan her türlü bilgiyi alabilirler . iyi günler :) |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu an tam anlamıyla içim gitti
![]() |
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlısı olsun ve geçmiş olsun, keşki baştan biraz araştırsaydınız, peugeot'un 2014 model en iyi ve en pahalı aracını alsanız gene bu tarz ufak problemler olucaktır, peugeot bir aşk
![]() |
|
![]() |
|
berkankurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkankurt
açıkça söylemek gerekirse dediğiniz gibi araştırma fırsatı pek bulamadım:) biraz arabayı alırkende aceleye getirdim:) arabayı gerçekten seviyorum gidişi yol tutuşu hızlanışı koltuklarının şekli yada donanımı inanılmaz güzel çok kaliteli bir araba fakat dediğim gibi bir süre sonra insanın siniri bu tarz şeylere bozulmaya başlıyor , sebebini sorucak olursanız arkadasımda da rcz var içi aynı biliyorsunuz onda bu sorunlar yok , fiyatları arasında aşırı uçuk bir fark olmamasına rağmen peugeot birini kusursuz yaparken birini bana göre özensiz yapmış :) fakat bu eleştirilerin yanında şunuda söylemek lazım bu fiyata alınabilicek daha iyi bir aracın olduğunada pek inanmıyorum , biri söylesede iinanasım gelmez :)
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
sorunlarını forumda biraz araştırsaydınız belki çözümü vardır. Bir de ilanda katlanabilen yan aynalar olmalı dikiz aynası katlanmaz. Düzenleyen ahmet_bjk - 29 Ocak 2014 Saat 19:10 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ben de benim 206 cc de sizin bahsettiginiz sesleri alınca üzülüyordum. son model 308 cc de bile bu sorunu cozememisler demekki.. bilmiyordum bole bisi oldugunu, gecmis olsun. hayırlısı olsun..
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkankurt
sorun şu aslında benim için , bir arabaya 50 bin tl gibi bir para veriyosanız o arabada böyle şeylerin olmaması lazım demekki cc geleneği haline gelmiş bu :) amacım arabayı kötülemek değil bu arada lütfen kimse beni yanlış anlamasın sadece bu tarz şeyler ciddi anlamda rahatsızlık verici ve bu sadece eleştiri , aracımı asıl satmama sebep olan olayı soylemek gerekirse kuzenime araba aldık 1987 model bir 300sel , o arabada bile yok ne bir ses ne de bir gıcırdama fakat böyle üst düzey ve donanımlı bir arabada olunca insanın cidden çok canı sıkılıyor :) bu arada dikkat etmemişim hep dikiz aynası yazdım bu zamana kadar saol düzeltme için ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |