![]() |
|
307 2003 direksiyon simidi soyulması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2014 Saat 09:36 |
benim araç 85000 daha soyulma başlamadı. allaha şükür ama benim ki gene de kılıflı duruyor.
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
temizlikte kullanılan kalıtesız mazemelerden oluyor genelde
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
67binde sattığım aracımın direksiyonu içler acısıydı ;)
|
|
Peugeot 206 Generation BVA
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracımda 90 binlerde soyulmuştu. işinin ehli olan bir ustaya kaplattım. mükemmelin ötesinde oldu.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
70-80 bini aşmış her arabada normaldir.
|
|
![]() |
|
Nihat22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
hocam bende de 2004 model 105 binde 307 var.aynı problem bende de vardı aracı aldığımdan beri.şu an kılıf var o görüntüyü kapatmak için ama en yakın zamanda deri kaplatmayı düşünüyorum. normal olup olmadığı ile ilgili bir fikrim yok çünkü gördüğüm çoğu 307 de soyulma yok.emin değilim ama bence kullanımdan kaynaklanan birşey.
|
|
![]() |
|
meotler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
arkadaslar merhaba 140bınde direksiyon simidi soyulmuş normal mı ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |