![]() |
|
307 1.6 xt lpg taktırmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meotler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 Saat 13:56 |
merhaba aracı 2 aya yakın bı zamandır kullanıyorum yanı yenı aldım lpg taktırmaya karar verdim sizce marka olarak tartarini nasıl fiyat 1500 yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
307 afyon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2014 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307 afyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende düşünüyorum bendede 2006 otomatik var atiker 1000 tl fiyat verdi brc 1700 landi 1650tl landi daha uymluymuş diyorlar ama brc taktırıp motor arıza ışığı yakan arkadaşımda var gas ıtaly marka 900 tl ye taktırıp ışık yaktırmadan randıman alan arkadaşımda var montajı yapan usta çok önemli bende yaza doğru düşünüyorum sonuçta kışın lpgye geçmesi daha uzun zaman alıyor tartarini markasıda iyi bir marka araştırmak lazım...
|
|
peugeot 307 1.6 premium auto 2006
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovato öneririm ben olsam kesinlikle lovatodan başka aracıma lpg taktırmazdım
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Prins pahalı ama iyi diyorlar, bütçen varsa bir bak istersen.
|
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
+206 Bende Lovato taktırdım.Şükür sorunsuz kullanıyorum. Uygulayan usta çok ama çok önemli.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
bende lpg taktırıcam fakat herşeyden önemlisi usta. onu araştırıyorum.
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
ilk arabam focus a gas ıtaly marka kit taktırmıştım gayette memnundum adamlar 3 yıl parça değişimi garantisi veriyordu ve arıza lambası filan yakmadı yaklaşık 15000 km yaptım, şu an aldığım 307 imde atiker marka var gayet memnunum yaklaşık 43.000 km olmuş tüp takılalı arkadaşımdan aldım arabamı ve o da hiç sorun yaşamamış
|
|
![]() |
|
gkhn016 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: BURSA yıldırım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Peki bu 307 aracinizda atiker ile kmde ne kadar tuketiminiz oluyor ? Ve motor lambasi yakiyor mu ? |
|
16 U 1987
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
arabayı ılk aldığımda hemen denedım :) lpg nın lıtresı 2.88 den aldım ve km de 178 kurus yaktı uzun yolda fakat 110 u hıc gecmedım ve zorlamadım arabayı. yol bılgısayarında kontrol ettıgımde 1200 km yol almısım ve 100 km de ortalama 7,7 yaktı gosterıyor sehır ıcı cogunlukla sehır dısı toplasan 300 km yapmısımdır. lpg tankım 43 lt desede 36-38 lıtre alıyor ve su anda 492 km yaptım ve hala tup bıtmedı. su anda yol bılgısayarını kontrol ettıgımde de 560 km yol katetmısım ve 7.7/100 km de. arıza lambasına gelırse arabayı ılk aldıgımda genel bakımını yaptırdım bakımlarını zamanında takıp etmek ıcın ve lpg fıltresını degıstırdım ve servıs lpg ayarını yaptı ve '' abı tup ayarı turbo motoruna gore yapılmıs ben standart ayar yapıyorum haberın olsun % 14 fazla yakar boyle'' dedı ve ayarı yaptı. ayar yaptıktan 100 km sonra arıza lambası yaktı hemen atıker servısıne gıttım ve abı karısım farkı olmustur dedı ayarlım dedı. su anda arıza lambası yanmıyor. lpg yı totalden alıyorum her zaman. herkesın dedıgı gıbı markadan once usta onemlı arkadasımda audı a4 var ve brc takılı, lpg ye gecerken neredeyse kafam on cama degecek oyle sarsıntı yapıyor.
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
bnm 307 de atıker var arıza lambası yanmıyor 25 kuruş çivarı şehir içi şehir dışı karısık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |