![]() |
|
Bmw M3'e lpg takmış.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 Saat 02:04 |
Adam bmw m3'e lpg takmış....
20 litre yaksa 1 tl yakar.. 25 litre lpg yaksa 0,75 kuruş yakar.. Hm çok ekonomik beğendim :) Düzenleyen dRhkn - 29 Ocak 2014 Saat 03:16 |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyatı anormal değil mi? 98 model araca 44.000 TL veren olur mu?
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Fiyat normal istiyor bu araç ankarada sayılı bi araçtır böyle yandan baka kalıyo insan o geçince ve m3 bu motoru diriliğinden dolayı fiyat piyasaya göre normal
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3500 motor araba egsozu taktınmı tabiki gümbür gümbür ses gelicektir, ama 190.000 km ve lpg işli 44.000 tl etme ihtimali cok zor geliyor bana
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
yuh be kardeşim ne 44000 tl si ya 98 araca verilirmi o para.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
O araç ankarada 1 hafta satılır beyler demedi demeyin bu fiyata böyle motora sahip başka bi araç gostermezsiniz. Ama m3 nasıl bi kit takmış m3 bunu nasıl kabul etmiş merak ettim doğrusu
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bide videoları izleyin demiş videolarda arabanın canını çıkarıyor ben alacak olsam videoları görünce vaz geçerdim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Ama şöyle bi durum var bu arabayı alanların geneli hep o tarz kullanan insanlar ve şöyle bi durum daha var m3 sonuçta bu araba sıkıştırmadan sağdan sağdan kullanırsan hiç m3 alma git düz bi 3.20 al kendin m3'e benzet ve kürşatın dediği gibi ankarada 1 hafta içinde gider bu araba ve geçmişi gerçekten temiz bir araç
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok para etmes o kadar ::D akıllı bi insan arkadaşn dedigi gibi videoları görüncü vazgeçer :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |