![]() |
|
uyarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2014 Saat 22:15 |
dayım 2010 da ford connect aldı halen kullanmakta ama aracı alırken bayiideki adam opetten başka yerden mazot almayın yakıttan meydana gelicek arızalardan biz sorumlu değiliz demiş bunun üzerine dayım herzaman opetten almış ama bugün araç yolda kaldı servise götürdügümüzde usta aracın mazot pompası iflas etmiş dedi niye diye sordugumuzda mazottaki su dedi opet e giden bir daha düşünsün derim çıkan masrafı siz düşünün artık
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dayın türkiyenin her yerindeki opet istasyonlarından yakıt aldı herhalde? böle şeyler firmayla alakalı olmuyor pek genelde o şubeyle veya şubelerle ilgili oluor. senin yaptığın farkında olmadan o markayı kötülemek. buda pek doğru bişey değil kardeşim.
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
ŞONUÇTA TANKER LER DAGITMIYOMU OFİSLERE YAKITI BENCE SUÇ OPETİN KÖTÜLEMEK DEĞİL UYARI ALMAYIN DEMEDİMKİ ZATEN BÖLE ŞEYLER ARTIK NORMAL GÖRMEK LAZIM HER MARKA YAPAR BUNU BAKIN 12 KR DAHA ZAM GELMİŞ
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
her istasyonda farklı olabilir. ben genelde shell alıyorum. hep 50 tl alırım. yaklasık 100km gider ışık yanar yine girer 50 tl atarım. genelde aynı istasyondan alırım evime yakın olandan, fakat alakasız yerde bittigide olabiliyor, yine shell bakınırım. mesela cok denedim, hep aldıgım herden baska bir shell var, ordan aldıgımda 80km zor cıkıyor çözemiyorum işi 5 kereden fazla bir ordan bir digerinden aldım. bana yakın olan 100 km gidiyor, diger shell 80- 85 anca cıkıyor. çok ilginc
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ben de hep PO'dan alırdım bir gün totalden aldım daha fazla yol gitti, ama tabi bu Türkiyenin her yerinde aynı demek değil. Bence hiç bir markaya güvenmeyin, hiç birini de kötü fişlemeyin
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Opete maal etmemek lazım. Ben de 206+ ı bayiden aldığımda malum depo boştu Hemen yanındaki Opette fulledik ilk depo ile yaklaşık 900km yaptım 0km araç ile. Bir daha o kadar km yapamadım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |