![]() |
|
Lütfen Yardım !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
07EAS34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 Saat 23:23 |
307 sw hdi 90 hp 2006 model arabama bugun tl bazinda konusmayalim da Eurodizel aldim. Çeyrek depoda yol bilgisayarinda durur moddayken araba 350 km yol alir gosteriyordu. Yol bilgisayarın doğrulğu fabrika ortalamalarina göre mi oluyo sşimdi?
|
|
Güçlü olanı tutku haline getirme;
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Seat Leon 1.6 TDİ şehir içi yakıt (dur kalk ve devamlı seyir halinde olan yollar karışık) 6.5in altını görmüyorum ama geceleri yollar boşken 5.4ü bile gördüm :D ama ankara trafiğinde 6nin altına hiç düşmedi düşmezde normal yani hocam :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
ne diyeyim arkadaşlar normal diyorsanız normaldir =) benim günlük güzergahım belli
etlik yenimahalle istanbul yolu anadolu bulvarı eskişehir yolu beytepe total i dnemek istiyorum =) bu kadar övgü nedir yaaa herkes total in hisselerini satın almış olamaz =)
|
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence değerin şehir içi kullanım için iyi zira şehir dışı 1000km civarında yapıyorum ben
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Bende çakmak var gel yakalım :=) şaka bir yana yakıt kalitesi gerçekten tüketimi etkiliyor.Ben memleketimin yakın olması hasebiyle sürekli hafta sonları gider gelirim.Net 250km .Aynı yerden aldığım yakıtla 50 lirayada gittiğim oldu 30 lirayada.Bu değerlerin değişmesinde etkili olan değerler bence 1-Kullanıcı 2-yakıt kalitesi 3.yol durumu 4.hava sıcaklığı dış etkenler diyebilirim. Alininde belirttiği gibi lukoilden bende kullandım devir ekonomi devri diyerekten ucuz aldım fazla yaktım.Her yeri tıkadı çekiş düştü vs vs diyebilrim.Yıllardır zonguldakta petrol ofisinden akaryakıt alırız.Ailede 5 araç var şuana kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadık.Aynı şekilde shell de kullandım sıkıntı yok çekişi iyidir. Yani anlayacağınız en büyük etken insan olunca sabit bir cevap verilemiyor |
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arkadaşlar motorlar Euro4 takılmayın bu kadar. Ben full ü çok beğeniyordum ama dayanamadı kapandı Şİmdi Lukoil oldu tadı yok. Az km yapıyor araç. Normal EuroDizel alıp geniç her katkı motorda bir yeri tıkıyor sonra didin dur.
Yakıt ortalamasını kriter eden insanları anlamak zor. Hangi güzergahta nasuıol trafikte ne şekil kullanıyorsunuz bunlar size 2 lt fark ettirir. Karaduman-çekişte düşme-normalden fazla yakıt tüketimi gibi sorunlar yoksa dert edilcek rakamlar değil 6lt. Benim 3000km ortalamam 6.9 :D yakayımm mı arabayı meclisin önünde ? |
|
![]() |
|
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
full save de kükürt miktarı az diyorlar v power da daha az diyorlar ppm de değeriymiş... herkes total demiş biz yanlış mı yapıyoruz yıllardır shellden şaşmayarak ??
|
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Çok fazla dur kalk yapıyorsanız 6 LT normal bir değer. Ben de Shell veya BP'nin yakıtını kullanıyorum, ortalama 5 LT yakıyor. 10 ppm muhabbeti nedir ? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
yorumlar için sağolun aklımı karıştıran sadece şu 10 ppm muhabbeti yoksa bir sıkıntım yok ayrıca şu son zam da hiç hoş olmadı....
|
|
*206 1.4 HDI Van*
|
![]() |
|
07EAS34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
bende boyle bir konu açacaktim. Hdi motorlarımız için en diyebileceğimiz akaryakıt hangisidir?
|
|
Güçlü olanı tutku haline getirme;
Tutkuyu güç'lü yap. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
kullan çok problem çıkmaz ben eski aracım 206 hdi da kullanıyordum bir problem çıkmadı.
Şehir içi 6 lt şehir dışı 4.5 lt ortalamalarıyla 2 sene kullandım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
okuyan arkadaşların bu konuda bir fikri yokmu yahu ?
|
|
*206 1.4 HDI Van*
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
Arkadaşlar benim kafama takılan bir sorun var....
1.4 HDI 206 van var bende.... aracı ticari değil tamamen günlük kullanım için hergün 50 km yol yaparak kullanıyorum.Zaten binek hale getirdim herşeyiyle van görüntüsünden sıyrıldı resimdede görebilirsiniz. Şimdi sorum ise şu olacak : Ben sürekli Shell den ve aynı istasyondan (ümitköy Shell) alıyorum yakıtımı v-power nitro + kullanıyorum yakıt tüketimim 6-6,5 civarı oluıyor. Fakat bazı arkadaşlardan ve yorumlardan aldığım ve gördüğüm kadarıyla 4 lt 5 lt yakıt tüketenleri görüyorum. Ayrıca full save kullanan arkadaşlarımın yakıt tüketimlerinin düştüğünü de biliyorum. Neredeyse tüm forumlarda full save ses yapar motoru yorar yorumlarıda duyuyorum. Sizden istediğim 7 yıllık şöförüm ama hala çevrede en çok benim arabam yakar =) buna bir çözüm arıyorum... son yakıt tüketim değerim 778 km yol 216 tl lik yakıt 4,67 den Shell w power nitro diesel + Şimdiden teşekkürler saygılar
![]() |
|
*206 1.4 HDI Van*
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |