![]() |
|
airbag ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2014 Saat 09:14 |
Arkadaşlar bugun sabah işyerinde başka araç olmadığı için bozulan transit minibüsünü ben çekmek zorunda kaldım. Arabayı çekerek bir şekilde çalıştırdıK. fakat benim garibanımın air bag ışığı yandı ve öndeki konsoldan duman çıktı anlamadım bir an arabayı hiç zorlamadan çektik çalıştırdık fakat benim araç neden böyle oldu anlamadım:(
Düzenleyen jpm06 - 28 Ocak 2014 Saat 14:27 |
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ışık bugün kendiliğinden geri söndü arkadaşlar bilgisayara bağlattım aracı hiç bir şey çıkmadı:)
|
|
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
DUMAN NERDEN ÇIKTI :D
|
|
![]() |
|
Ön göğüsten hocam gösterge panelinin ordan
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |