![]() |
|
208 Hoparlör Ölçüleri Nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emreerdal ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerdal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2014 Saat 23:20 |
Selam arkadaşlar. 208 Active aracımın stok hoparlörlerini değiştirmek istiyorum ama hoparlör yuvalarının ölçülerini bulamıyorum bir türlü. Değiştirmeden önce sırf ölçü almak için de döşemeleri söktürmek istemiyorum. Service Box ta baktığımda diam 160 yazıyor acaba bu mm cinsinden değer mi? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim araçlarda genelde önler 16cm, arkalar 13cm oluyor. dıştan çapını ölçerek de bulabilirsin.
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
emreerdal ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerdal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Service box ta arkalar için de önler için de diam 160 yazıyor. Dıştan pek belli olmuyor çıkamadım işin içinden. Bir deneyeyim ölçmeyi bir daha :) Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |