|
106 filitre kitleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2008 Saat 17:25 |
106 cılar yasadı quıke gore fılıtre kıtı elımde mevcuttur 106 gtı ıcınde var arkadaslar kacırılmaması gereken kıtlerdır fılıtresı kazanın ıcınde durmaktadır ve asla sıcak hava gecırmemektedır fılıtre harıc fıyatı 130 ytl dır ılgılenen arkadaslar buradan yazabılırler... ıstanbul ıcı montajına yardımcı olurum arkadaslar... bu quık ıcın olanı montajı bıtmıs halıdır...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu uygulama'nın aynısı benim araçıma yapıldı...GTI
Hassas iseniz motora performansa güç artışını hissedeceksiniz.
Ses ise... Sadece Video'yu(ilk bulusma en alttaki) izleyin diyorum.Filtrem cok iyi olmadıgı halde yani 106'da en iyi sesi vericek filtre olmadıgı halde.Gaza yuklenince traktör gibi bağrıyor araba..Fena bir ses...
Hayırlı Satışlar...
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar serhat abi..
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resimde gözüken quik filtre uygulamasında kullandıgım raid hava filtresinin sesi harika almayı düşünen herkese tavsiye ederim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Megane icin kazan varmı veya kit varsa fiyatları ne kadardır ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
meganın bana motor fotografı varsa gonderırmısın yada buraya koy ben bakım burdan arac ozellıklerınıde koy...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çekmem lazım nette bulursam koyarım bırazdan.fazla online olup nete giremiyorum ben aslında sizin ulaşma imkanı daha fazla olabilir.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
megane kazan zor.Ben hic görmedim.Ancak bir KN filan alırsın boruyla uzatılır o,soguk hava alan yere gibi..
Ama inşallah kazan olur araba nefes alıyor resmen.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben megane ıkı ıcın fılıtre kıtı buldum sımotada hazır o arac ıcın var...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BİZİM İÇİN + / - ne verir ne alır kardeşim. fiyatı nedir ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba;
ürün için sana nasıl ulaşırım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SAYIN TUTAR ARKADAŞLARA YARDIM EDİNN
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
0543 235 10 04
0539 589 63 80
ara konusalım...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serhat.306@hotmail.com burdanda konusabılırız
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Serhat abi benim Xs ede olurmu
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Xs ede olur tüm 106 lara olur...
|
|
xLeOx
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tüvtürk ten yani vizeden geçiyormu bu filtre kitiyle ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |