![]() |
|
Karbon kaplamak istiyorum!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 20:50 |
Merhaba arkadaşlar... Aracıma karbon kaplama yapmak istiyorum. Nerelere uygulayabilirim, nerelerde güzel olur ? Maliyeti ne kadardır? , Nerelerden temin edebilirim ? Teşekkür ederim... Düzenleyen ahmet_bjk - 26 Ocak 2014 Saat 20:51 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın içine uygulamayı düşünmüyorum zaten içi karbon kaplama gibi. |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dayımın 2004 aytozu gri fiesta sınaın kaputuna uyguladım. Norml renginden uygulayacaktım aracın ama normal folyo izleri belli ettiği için karbon aldık. Açık gri karbon.
Fotosu yok ama ısıtma olmadan 3 kişi gerdirerek kendim kapladım. Çok harika oldu. Gördükçe kendi aracıma da yapmak istiyorum.
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
ön ve arka camlar (yan camlar) arasındaki siyah çıta favorimdir. en çok oraya yakışır carbon folyo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
kalitelisinin 100x170 cm 40 tl.. 127 cm eninde olanının hava kanallı olmayanını da 15-20 tl arası bulabilrisin ama hava kanallı kullanmanı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
hava kanallı ile hava kanallı olmayan arasındaki fark nedir?
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
308' e karbon yapmamalısın bence:)
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
hava kanallı olanlar gözenekli olduğu için hava kabarcığı bırakmaz. kanalsız olanlar hava kabarcığı bırakabilir.
illa alınacaksa paraya kıyılıp kalitelisinden alınmalı. öteki türlü çok çakma apaçi işi oluyor. ki 308 gibi bi araç için bence kötü bir durum olur. |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
yaparsan kaplama isini, detaylı bir yapım asaması oncesi sonrası fotolarsan herkes cok sevinir.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Aslında ben şuralara uygulamayı düşündüm. |
|
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
yapma ahmet bence sade bırak böyle daha iyi illa bişeyler yapmak istiyorsan krom cam kapı çıtası ve cam rüzgarlığı bi nebze olabilir ama carbon ıı ıhh
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
ayrıca hava kanallı olan az miktardada olsa içeriyi hava aldırdığı için kaportan için daha sağlıklı olacaktır.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |