![]() |
|
akü hemen bitermi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 18:06 |
arkadaşlar bugun aracıma bindim gayet güzel çalıştır sonra 2 saat sonra çalıştırayım dedim bir anda marş basmadı bastığım an ekran ısıkları söndü..akü bitti dedim rampadaydı vurdurdum çalıştı baktım tarih 01,01,2000 olmuş sanki akü kutup basını söker gibi neyse şuan denedim çalışıyor akü 2 yıllık yetkili serviste takılan peugeot marka akü..lambas yeşil görünüyor..bide sabah bakacağım..akü bitmesine yakın belirti göstermezmi gerçi araca fazla binemiyorum sadece hafta sonları 1.5 ayda baktım 100km yapmışım
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne kadar süredir o aküyü kullanıyorsunuz hocam.
akü bitmeye yakın biraz kendini belli eder. geç marş basar en basitinden.
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk çalıştırmanızda sorun çıkmayıp 2 saat sonra çalıştırmanızda sorun çıkması enerji harcayacak bir şeyi açık bırakmış olmanızdan kaynaklanıyordur bence. Mesela kapılardan biri(bagaj dahil) , teyp , far, araç içi lambası gibi... Sürekli kullanılmayan akü 2 senede bozulmaz. ( bu yüzden 2 sene garanti veriyorlar.) |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bence de bir şey açık kalmış olabilir. Yarın gene deneyin ilk seferde çalılmazsa elektrikçiye danışın derim.. Soğuklar da akü düşmanıdır..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
araç yattıysa bır hafta falan yada akuyu etkılıcek alarm tesısat veya elektrık tesısatında herhangıbır kaçak varsa bıter bıde akunun durumuna bağlı normalde haftada bır kontak açsanız olur bıtmez kolay kolay...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Sürekli çalışmayan aracın akü kutup başı da sökülebilir;)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
benim akü bitmeden önce bi belirti vermemişti bittiği gün kapıyı kumandadan açamadım anahtarla açtım bi baktım göstergedeki bütün ışıklar yanıyordu ve marş basmıyordu.hatta bu durum beyinde bir sorunmu var acaba diye düşünmeme sebep olmuştu elektrikçi akü bittiğinde araç ekonomik moddan çıkıp gösterge ışıklarını yakar ki akü bittiği belli olsun dedi sizin iki saatsonra çalışmaması durumu bi kaçak olduğu şüphesi uyandırıyor bende
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aracı kullandınız, 2 saat sora geldiniz basmadı. bence arkadasların dedigi gibi kapı, ışık, teyp vs. bisi acık kalmıs olmalı. ya da kaçak soz konusu olabilir.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
arkadaşlar denedim çok rahat ilk marşta her zamanki gibi çalıştı..dediğiniz giib birsey açık kaldı sanırım..teşekkürler..akü canavar hala :D
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
gecmis olsun ozaman gozunuzaydın
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |