|
206 Şeffaf ön far |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murat savran
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat savran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 Saat 05:31 |
Arkadaşlar yeni aldığım 206 aracımdaki buzlu cam olan ön farlarımı içi görünen şeffaf yeni tip farlar ile değiştirmek istiyorum orjinal çıkma olması ilk tercihimdir, elinde bulunan varsa iletişime geçerse sevinirim
0535 783 07 71 |
|
murat savran
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat savran
|
aradığım farları buldum konu kilitlenebilir
|
|
rkalkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
....
Düzenleyen rkalkan - 31 Ekim 2015 Saat 09:17 |
|
elestern
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam bulursan banada mesaj at
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
murat savran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat savran
|
arkadaşlar orijinal çıkma 150 ye aldım üzerinde far motorlarıda var ama yan sanayi çıkma isterseniz 80-100 arası bulabilirsiniz, özellikle çıkmacılarda var fakat onlarda genelde kazalı araçtan söküldüğü için ayakları kırık veya tamir görmüş kaynak yapılmış olanlar oluyor ben aracına angel takan bi arkadaşımdan buldum izmirde isteyenler Bornova Ünallar otodan orijinal çıkma ama ayakları tamir görmüş bulabilir
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |