![]() |
|
Bu kolçaktan bulabilirmiyim?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2008 Saat 13:05 |
İstanbuldaki arkadaşlar görürsenz fiyatını sorabilirmisiniz? sanırım özel yapım.. hafta sonu bi döşemeciye soracam bakalım yapabilirmi?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haşim gerek yok sen yaparsın bu işi :)
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
gerekli materyal ve örneğini bulsun hiç şüphesiz yapar :) |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Hafta sonu koltuğu söküp götürecem.. yanarlı dçnerli bi şey yaptıracam koltuğa monte.. ama bunu gördüm nette çok ilgimi çekti..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
koltuga monte olanlar cok kullnıslı sevgılı hasım ben partnere yaptırmıstım gercekten cok ıse yarıyor kolun cok rahatta kalıyor bence oyle yaptır bunların modası gectı artık cok yer kaplıyorlar...
|
|
![]() |
|
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Bu kolçaklar araca göre farklılık gösteriyormu acaba? yoksa herangi bir kolçak alıp takabilirmiyiz ben 307 için düşünüyorum
|
|
![]() |
|
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
işallah bulursun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Evet abi.. harbiden rahat onlar. ama bununda ıvır zıvır koymak için kapağı var. bozuk para için bile araba patlatıyor adamlar artık.. ufak tefek şeyleri koymak için işe yarıyabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Çin çakması üniversal olanlar var ama çok dandik onlar.. Birde pejoların taban çok aşşağıda olduğu için düzgün olmuyor universaller.. En güzeli koltuğu söküp içinden kaynaklı kolçak.. hafta sonu yaptıracam bi şeyler. fotosunu çeker koyarım..
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Haşim abi sen halledersin..O rweismlerdeki parçalar sanamı ait..airbaga kadar sökülmüş..
|
|
![]() |
|
sem317 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Site Çilingiri Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
kolcak güzelmiş ama ilk resimde çok güzel gözüküyo.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arkadaslar sürücü koltuk iskeleti ve kızağı bulabilirmiyiz ? 206 gti a göre
|
|
![]() |
|
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
bütün peugeot servislerinde var bu kolçak
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
döşemeler güzelmiş...kolçakta bayağı iyi durmuş...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Ben resimdekine benzeyene kolçaktan taktırdım harika oldu.ama koltuğa monte değil.gayetde hoş oldu.ustamda iyiydi
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |