![]() |
|
Aracı çalıştırırken gelen ses (Video eklendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 13:47 |
Torpidonun oldugu bölgeden ses geliyor arkadaşlar sizce neden olabilir akşama videoda çekip gönderirim
http://www.youtube.com/watch?v=K3ANmXqxEME&feature=youtu.be
Düzenleyen Mbiwa - 24 Ocak 2014 Saat 16:14 |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şırıltı sesi mi? sanki su akıyor gibi mi?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
ne sesi hocam benımde ses gelıyor ama nasıl bır ses vıdeo veya tarifle açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Su sesi değil plastiklerden gelen bir ses gibi duruyor suan araç yanımda olmadıgı için aksam üzeri video atarım detaylı şekilde arkadaşlar torpido kısmından geliyor bu ses
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bir süre sonra ses kesiliyor arkadaşlar boşta gaz verdikten sonra cıkan ses bir garip sanki bişey sürütüyor gibi
|
|
![]() |
|
Sorunu anlıyabilen varmı arkadaşlar
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Ayni sorun bende de var yolcu airbaginin ordan geliyor ses, torpidoya bikac kere dokununca gidiyor ses. İlk calistirmada basliyor ses. Servisteki usta klimanin bir parcasi yapiyor onemli deil bosuna torpidoyu sokmiyelim, takilma o sese dedi. Video izliyince kendi arabamda hissettim kendimi:) problem yok dostum sende takilma o sese
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Sanki fanın içindeki bir pervane sürütüyor gibi. Acaba yağ gibi bişey sıksak düzelirmi :)
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
ilk aklıma gelen kırık pervane sesi gibi ama hangi pervane yada fan sorunlu onu bilemedim. havalandırma gözlerinin olduğu yerde daha da yoğun hissediliyor, belki denemişsinizdir sesin yoğun olduğu anda klima yı açınca ses de değişiklik oluyormu ? masaüstü bilgisayarımın soğutma fanının pervanelerinden bi tanesi kırık o da aynı bunun gibi ilk çalışma esnasında bayaa hırıltılı çalışıyor kasaya bir iki tokat atınca ses kesiliyor :) bi ara yağ sıktım fazla kaçırmışım fan çok yavaşlamıştı . inşaalah en kısa sürede sorunu çözersiniz kolay gelsin. |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Ben bu sesi biliyorum yaaaa :D uyuz olmuştm. büyük ihtimal tahmin ettiğim yer
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bahsettigim sey torpidoda airbag yazan yerin solunda 3 cizgi varya delik ordan geliyor klima rezisdansı var orda ses ordan geliyor. tecrube ile sabit bir olay. torpidoyu sokturup, kanca var bi tane onu yana cevirdin mi o titreme sesi olmaz. bence cok gereksiz bir islem. sakın oralara yag fln sıkmayın. yaglama ile alakalı bisi degil |
|
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Ses üst taraftan geliyosa bahsettiğim yer değil.
Benm ses burdan geliyodu. yinede bi kontrol edersin. ![]() Düzenleyen kivanc - 24 Ocak 2014 Saat 20:32 |
|
|
|
![]() |
|
Yarın detaylı kontrol edicem arkadaşlar dediğiniz yerleri çözemezsem sanayi yolu gözüktü gene 50 tl sıkısacak
|
|
![]() |
|
İnş çözersin. o ufak tıkırtılar adamın canını oldukça sıkıyor.
|
|
|
|
![]() |
|
ben alıstım o sese kontagı calıstırınca elim rutin olarak torpidoya gidiyor bir tıklatıyorum yavasca :) bazen ses cıkmasa bile yaptıgımı farkediyorum, alıskanlık
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bugun ses gitti arkadaşlar nedense garip valla
|
|
![]() |
|
hadi gözünaydın
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |