![]() |
|
Abs Asr Esp ne işe yarar.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 00:38 |
|
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel özetleyici döküman olmuş. paylaşım için teşekkür ederim. fakat bu sistemler olduğunda (alışık olmadığım için) araca sanki daha az hakimmişim gibi geliyor. alışkanlıktan olsa gerek :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ewet insan öyle hissediyor ama bu özellikler yeri geliyor hayat kurtarıyo.
|
||
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
seat leon varken bu sistemler sürekli devreye sokmaya çalışırdım 206 da denedim sürekli dönüyorum en dadnik virajda bile çok önemli sistemler..abs ast esp şart
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ona göre kullanmak lazım :)
|
||
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
gerçekten hayat kurtaran sistemler
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
|
ABS -ESP ninde çok kez faydalarını gördüm,
şeridinde ilerlerken önüne balıklama atlayan dolmuş a çarpmamak için aniden benim bulunduğum şeride geçen içinde çolukcocuk aile olan araca belkide bu güvenlik sistemleri olmayan bi aracım olsaydı kesinlikle çarpmıştım , ABS sistemi ile en güvenli şekilde frenleme ESP ile savrulmadan manevra yapabilmek gerçekten çok büyük kazaların önüne geçiyor, ne marka aracımız olursa olsun önceliğimiz mutlaka güvenlik sistemlerinin en yüksek olduğu modeller olmalı, keyifli akşamlar. |
||
![]() |
||
|
Aynı şekilde dün gece yanındaki kızla oynaşacam diye üstüme kıran fiestadan başka bi araç olsaydı kurtaramazdım.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |