![]() |
|
Bagaj Çıtası Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 Saat 22:46 |
|
Merhaba arkadaşlar aracımın arkadan görüntüsü bu şekilde
![]() Ben biraz değişiklik istiyorum ve bagaj çıtasını bır ust kasadakı gıbı düz yapıp uzerıne aslan arması koymak ıstıyorum üstteki resimdeki tarzda bir araç için bahsettığım ışlem yapılabılırmı yada şöyle sorayım eskı bagaj çıtasını çıkartınca yerıne yenı tıplerden sıkıntı yaşamadan takabılırmıyım fıkrı olan varsa beklıyorum ? Şu tarza çevirmek istiyorum.Arma ve çıta alıp boyatsam güzel olurmu sızce ? ![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sanırım eski çıtayı söküp yerine yeni model çıta koymak pek olmaz gibime geliyor şekil farklılığından dolayı
ama basit şekliyle acizane bi fikir peugeot logosunu bulabiliyorsan al tam ortalı yapıştır şuanki çıtanda bulunan küçük logoyu bi kaportacıda iptal ettirip aracının renginde boyayabilirsin veya yine çıtadaki logoyu iptal ettirip sprey gümüş boya alıp kendinde boyayabilirsin krom havası verir birde üzerine cila atarsan daha orjinal olur |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bence çıta yenisiyle değişir, muhtemelen klipslerin yerleri denktir.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Klipsler denk ama tam bagaj kilidinin yanlarında vidalar var onlar tutar mı bilmiyorum.
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bu bahsettiğin olay sana en aşağı 100 tl yada 120 tl ye patlar değermi ve olurmu orası şüpheli
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Banada değişir gibi geliyor ancak üstteki çıkıntı kafamı kurcalıyor bırkaç yere sordum bız anlamayız satarız dıyorlar .Servisime bahsettım daha önce denemedık elleme hiç bozma orjınali diyorlar ama ıstedığım uygulamada orjınal sonuçta saçma sapan bısey değil olursada çok guzel olur emınım bakalım bıraz daha araştırayım ben yorum ıçın sağolun :) |
||
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Yakınlarda yeni çıtalı 206 bulup denemek lazım, yanlış hatırlamıyorsam sökmesi çok değil.
|
||
![]() |
||
|
Ali banada vidalar ve ustekı çıkıntı tereddüt ettiriyor zaten yorum ıçın teşekkürler.Buğra bagaj çıtamda çatlak var sağlam olsa onu boyatmayı düşünüyordum zaten 40 TL ye astarıyla boyuyolar onu o şekilde fiyat aldım çıta çatlak olduğu ıçın yenısıyle değiştirip boyatsam ne etti yine 100 TL bence eğer olursa yenı bır goruntu ıçın değer aynı şeyleri tekrarlamaktansa diye düşündüm.
|
||
||
![]() |
||
|
Yorum için teşekkürler hocam dediğiniz şekildede değişiklik olabilir ama ben bır kaç arkadaşta gordum çıtayı boyatıp uzerıne yenı tıp buyuk arma yapmışlar arma olmuş tamam ama çok kotu duruyor gerçekten öyle oluncada eğer orjınal bıseyler çıkartabılırsem gırışmeyı duşundum yoksa ellemesem daha ıyı gözüküyor... |
||
||
![]() |
||
|
İyi fikir abi ya dediğin gibi iş başa düşerse yapılır ama herkesede dert anlatmak zor daha önce deneyen aklına gelen yapan vardır belki diye bi konu açayım dedım bilinçli gitmekte fayda var nede olsa yınede deneme yanılma yöntemıylede bakabılırız en kötü ihtimal :) |
||
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
o senin değiştirmek istedğin çıtanın sıfırı orjinal 130 tl
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bir seferinde arabanın arkasında önüne doğru giderken birden gözüme bagaj kapağındaki açıklık takıldı. Tam o çıtanın köşesinden tuttum çok zorlamadım amacım bagajın kapalı olup olmamasını denemekti. Elimde kaldı bir parçası. Tam vida ile klipsin ortasından kırıldı elime geldli. Allahtan klips sağlamdı geri taktım ama tabi çizgi kaldı.
Çıkmacıdan 40tl ye aldım. Servis o zaman 80tl dedi boyasız haline aksesuarcılarda nikelajını gördüm bende nikelajdan nefret ederim almadım. Çıkmacıda önü yanmış bir vandan aldım 80tl dedi (çiziksiz orjinal renge yakın) zar zor 40a aldım. |
||
![]() |
||
|
Peugeot markette sıfır 60 TL diyor ithal ürün olarak.Orjınal Arma 25 TL diyor.40 TL de boyasını yaptırcam .Dediğin gibi masraflı bir işlem ama hem işim görülsün hem değişiklik olsun ıstedım eskı çıtamın çıkmasına 50-60 TL ıstıyorlar zaten bakalım bıraz daha araştırcam dolaşıcam eğer oluyorsa bırebır 125 TL maliyeti var yaptırırm yani neden olmasın :) |
||
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim de aklıma geldi aynısını yapmayı düşündüm citanin gireceği yerler aynı kardeşim. Yani yapılabilir. Hele de kendi citanda sıkıntı varsa bence kesinlikle yeni model çıta al tak far stop da değişti mi al sana makyajlı kasa ;)
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
|
İşte beklediğim yorumlardan bir tanesi ben güzel bir havada sökeyım çıtayı bakayım yapıyım bu işi hem değişiklik olur hem daha güzel bir goruntu yakalarız belki elımde yıne yenı tip kasanın stopları mevcut bır arkadaştan 60 TL ye satın almıştım orjınal olarak öyle fiyat ucuz olunca yedek almıştım duruyor evde bu dediğimi yaparsam stoplarıda takarım tam olur tamponumda zaten yenı tıplerden köşeli teşekkürler yorum ıçın :) |
||
||
![]() |
||
captain_b5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı captain_b5
|
Tamponun yeni tipse kesinlikle değiştir bence. Tampon eski tip olsa pejocuların gözünde sırıtırdı ama tampon yeniyse mutlaka değiştir çok güzel olur |
||
2004-X-Line 1.4HDi
|
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
umutsuzluğa düşürmeyim ama eski 206 çıtasındaki arma biraz yukarı çıkıntılı..yeni olan çıta dümdüz..yenisi olsa bile o çıkıtılı tarafın altı düzmü,boşmu bilemiyorum.
|
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
|
İşte oda kafama takıldı ama buyuk ıhtımal duz boş olma ıhtımalı yok zaten bagaj klit var o kısımda ama çıkıntının olduğu yer de klıps var sankı yanlardan oynuyor orası kımıldamıyor bıle ya vıda var bısey bar guzel bı havada sokup bakıcam olursa yapıcam herşey hazır beklıyor ... |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |