![]() |
|
307 KISA FAR YANMIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 Saat 20:56 |
Arkadaşlar cümleten Allah'ın selamı üzerinize olsun.
Neyse; benim emektarın kısa farları bugün itibari ile yanmaz oldu. Otomatik ve kumandadan açmada da değişen bir şey yok, farlar yanmıyor. Sigortaları kontrol ettim ama bir şey göremedim, yada ben bulamadım:). Farı kumandadan açınca motor bölümü sigorta kutusunun oradan bir yerden tık diye bir ses geliyor (muhtemelen röle) fakat farlar yanmıyor. Zaten role çalışıyorsa sigortalarda sorun olmamaası lazım diye düşünüyorum. Birde üstadlar motor bölümü sigorta kutusunun içinde aşağıda resmini paylaştığım bir sigorta vardı ve göründüğü üzere erimişti. Avometreyle kontrol ettim erimesine rağmen hala sağlam. Bu ne işe yarıyor. Ben yedek sigorta kutusunda bulunan 40A sigortayı taktım yerine ama bir mahzuru var mı acaba. Yarından sonra yola çıkacam, bilgisi ve ilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler... SİGORTA KUTUSUNDAKİ ERİYEN SİGORTANIN SOKETİ: ![]() BENİM TAKTIĞIM 40A'LIK SİGORTAYLA: ![]() BUDA ÇIKARTTIĞIM ERİYEN SİGORTANIN HALİ: ![]() |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstad ikisine de baktım. Zaten kısa farlar motor bölümündeki 15A'lık sigortalar değil miydi. Direksiyon kutusunun altındakilere de led ışıkla baktım, eriyen kopan görünmüyordu. Direksiyon kutusunun altındaki sigorta bölmesinde PSA modül takılı benim lpg için, o biraz yer kalabalığı ediyor ve kablosu kısa, o yüzden tek tek sökerek kontrol edemedim...
|
|
|
|
![]() |
|
Bu arada eriyen sigorta neci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Peki üstad sigorta arızalı ise o röle sesine benzer tık tık diye ses nereden geliyor. Onunda çalışmaması lazım değil mi sigorta arızalı olunca. Yani ben kumandayla farları açıp kapatırken o ses geliyor..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |