![]() |
|
Zayıflamak isteyen arkadaşlar için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 Saat 15:38 |
|
Merhaba arkadaşlar. Tıp fakültesinde öğrenciyim. Senelerdir webmasterlıkla ilgilenirim. Bu aralar bir site açmak istedim ve açtım. Hem derslerim dışında ilgileneceğim bi şey olsun istedim. Hem de yine derslerimle ilgili şeyler de oluyor içinde. Ayrıca ileri zamanda hitim artarsa belki reklam alırım biraz kendime harçlık yaparım diye düşündüm. Sitemiz de Sağlık , Zayıflama , Diyet gibi konularında ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olabilirsiniz. Ayrıca bunların yanında sizlere genel bilgiler ,öğrenmenizde yararlı olacak bilgilerde sitemizde paylaşılmaktadır. Umarım sitemiz sizlere yararlı olur. Not: Umarım kurallara uymayan bir paylaşımda bulunmadım. Herhangi bir art niyetim yoktur. Saygılar Düzenleyen dRhkn - 23 Ocak 2014 Saat 15:38 |
||
![]() |
||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam ne kadar diyet etsemde olmuyor 1.94 boyum var 120 kg yum 100e düşemedik gitti
|
||
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
hayırlısı olsun ama o siteden para kazanman gerçekten zor ama yinede çalışırsan olur ama yinede ufak tefek şeyler olur.
|
||
![]() |
||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
valla ben de son 3 senede 15 kilo aldım artık daha almamam gerekiyor en azından diyet meseleri ile beni haşır neşir eder şu sitede ben de yemem bi yandan
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
gözüm yükseklerde değil zaten hocam teşekkürler. kendini amorti etsin de yeter bana ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kalori açısından birbirini destekliyen yiyecekleri kısaca belirtirsen çok güzel olur
Ör: tavuk ile şunun yenmesi uygun değildir çok kilo yapar vs. Böyle bir çalışma yapabilir misin?
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
tavuk ile ketçap, mayonez, patates kızartması ve pilav yemeyin kola içmeyin. Lezzeti artar buna paralel kilo da artar :)
Hocam bu saatte tavuktan bahsedilir mi :) Düzenleyen pusutr - 23 Ocak 2014 Saat 18:08 |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Boy 1,82, 87 kilodan 65 kiloya düştüm. soru varsa alabilirim? :D
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
|
hayırlı olsun.... KenBlockJR nasıl becerdin bu işi bi anlatsan bende 1,78 90 kilo yum
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
afedersin
![]() |
||
![]() |
||
|
Tebrikler
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
10 ayda 40 kilo ile rekor bende :)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Kilo almak isteyen arkadaşlar için diye konu açmak isteyen yokmu ya :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
|
Askerde 6 ayda 8-9 kilo verdik şimdi yine yavas yavas almaya basladık .. 182 boy 89 kilo
![]() Güzel bir site olmuş emeğine sağlık
|
||
308 VTI // 2009
|
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
85 kiloyum beni zayıflatın :D
|
||
![]() |
||
|
aldınız mı verdiniz mi ?
![]() |
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
ben kilo almak istiyorum nasıl olcak :D
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Verdim :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |