![]() |
|
SAĞ KAPI AÇIK UYARI PROBLEMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 16:42 |
çok şanslısın bende hem uyarı veriyordu hep kapılar kapanmıyordu 250 lira sıkışmış
|
|
![]() |
|
umut39 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baktım benim araçta öyle bir buton yok
|
|
umutucak
|
|
![]() |
|
umut39 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Teşekkürler.
![]() |
|
umutucak
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hımm şimdi şirketteyim resim çekip yollayamıyorum ama anlatmayı deniyim, kapının açılıp kapanmasını sağlıyan demirlerin o tarafta ufak bi buton var. Kapı kapandıgında, kapı o butonu içeri ittiriyor ve ışık sönüyor kapı açıldıgında buton dısarı cıkıyor ve ışık yanıyor. İşte o buton bozulmuştur:D yada içerde takılmıştır ufak bir bıcak darbesiyle dışarı çıkartabilirsiniz
Düzenleyen dogan106 - 23 Ocak 2014 Saat 15:50 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar selam.Benim aracın ön sağ kapı açıldığında iç aydınlatma yanmıyor ve bilgi ekranında da uyarı vermiyor.aynı sorunu yaşayıp cözen var mı ?
|
|
umutucak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |