![]() |
|
106 pandizot |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 02:06 |
|
aracı satıcam ama arkası boş kalmaması gerekiyo..ilana koydum zaten alan olmazsa satarım
|
||
![]() |
||
cpm87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende ücretsiz verecek zannederek yazmıstım ama öyle değilmiş malesef
|
||
2000 Peugeot 106 QuickSilver
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
bi nevi takas yani arkadaşlar :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
|
bi ücret talep etmiyorum.işine yarayan olursa bedavaya veririm maksat iş görülsün.aracı zaten satıyorum ama arkası boş kalmasın diye yerine orjinal panzotunu koymak gerekir.mid vardı söküp sattım arka taraf boş kaldı.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
resim yüklemeyi bilmiyorum ama sahibinden ilan no
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
bencede madem orjinalini istiyosun onuda koyman lazım
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
|
üzerinden çıkanı alırım ama
|
||
![]() |
||
cpm87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
|
tamamdır abi hallettim uyarın için tesekkur ettim
|
||
|
||
![]() |
||
|
pandizot duruyor mu ? :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
hayret yaa 106cılar nerde :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
eren kardeşim saol benim hoşuma gitmiyor öyle şeyler
![]() |
||
![]() |
||
|
arka pandizot 16cm mid delikli.aracı satacağım için söktüm varsa isteyen ulaşsın
|
||
![]() |
||
|
ihtiyacı olan yokmu arkar ücretsiz veriyorum
|
||
![]() |
||
|
isteyene 106 pandizot hediye edebilirim.1 takım mid delikleri mevcuttur
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |