![]() |
|
triptronik sadece 4. viteste kasılma var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 15:25 |
tmm işte bende selonoitlerin 1ve 2 . vitesinkileri değiştirmiştim 3ve 4 sağlamdı
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
kaangk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece 4. viteste bunu yapmasını anlayamdım genel bir arıza olsa hepsinde yapar diye düşünüyorum ama... araç 1 aydır bende şu ana kadar 2 defa vites arızası verdi oda 4. vitesteyken, marşı aç kapa yapınca düzeliyor.
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum bende otomatik focus vardı selonoitmi ne vardı onlar bitmişti bende ama aynı durummu bilemedim
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
kaangk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Fikri olan yokmu?
|
|
![]() |
|
Merhaba.
Peugeot 307 1.6 technoplus 2004 model benzinli triptronik aracım var, sadece 4. viteste motor kasıntılı gidiyor 1, 2, ve 3 te bu kasılma yok, yokuş aşağı gaz vermesem bile kompresorde dahi kasma durumu devam ediyor, sadece 4. vitesteyken bunu yapıyor sebebi ne olabilir? (aracım lpgli fakat benzindede yapıyor aynı şeyi)(triger değişti, bujiler değişti, yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişti, bunları yazmamın sebebi bazı olası seçenekleri elemek) Düzenleyen kaangk - 22 Ocak 2014 Saat 03:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |