![]() |
|
2006 PEUGEOT 307 SW ADAYI...SELAM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chotanaq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 Saat 21:42 |
Merhabalar,
Palio aracımı satıp otomatik almam zorunlu olan bir dönemdeyim hem de acil. Özellikle sw 307 lere hastayım. koltukları yer değiştiren... Fakat uzun süredir araştırıyorum bu forum hariç bütün internette peugeot kötülüyorlar. Bile bile lades yapmak istemiyorum. 307 lerde otomatik araç alırken nelere dikkat etmeliyim ya da hiç bulaşmamalı mıyım? Bütçem ancak almaya yetecek masraf çıkartırsa kısa vadede elimde kalır. Alacağım model 2006 makyajlı kasa 1.6 benzin lpg li... Çok şey gördüm otomatik araç ısınır kitler veya radyayör küçük gelir veya selenoid revizyonu yapılır... sonra elektronik arızalar çoktur.. Yani bunlar doğru mu? Bu aracı çok istiyorum...
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Ben Olsam Otomatik Pejoyu Bırak Otomatik Araba Almazdım , Otomatik Vites Her ARAÇTA İlla bir sıkıntı çıkarır bence. Onun Dışında 307 Gerçekten Çok Güzel Bir Araç Bakımın Vs Hereyini Yerinde Yapıtrdığında Sıkıntı Çıkmaz Bu Forumdaki Pejocularada Baştan Eminim Kötülemiştir Herkes Pejoyu Siz Kimseye Aldırmayın Ve Kendi Kararınızı Kendiniz Verin , Umarım Derdimi Anlatabilmişimdir :)
Düzenleyen Zagorka - 21 Ocak 2014 Saat 22:00 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
chotanaq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Otomatik almam zorunlu, ilk 3-4 ay hanıma lazım evden işe gidip gelmek için. Ev iş arası 2 km. Biz hafta sonları sıklıkla uzun yol yapıyoruz ayrıca...
Otomatik almam zorunlu olduğuna göre bakımı düzenli olduktan sonra sorun çıkarmayan veya parçası çok pahalı olmayan bir araç almam gerekyor. Diğer seçeneğim de aynı fiyata 2005 opel merive 1.6 enjoy.İkisinin arasında kaldım zaten. Peugeot 307 daha lüks ve benim görüntü olarak genişlik olarak hoşlandığım araç. Opel ise bana daha sağlam hissi veriyor ayrıca alman aracı, üstelik piyasada daha kolay gidiyor.
Düzenleyen chotanaq - 21 Ocak 2014 Saat 22:07 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Anlıyorum Hocam Otomatiktede Pek Sıkıntı Çıkacağını SANMIYORUM Otomatik 307 Kullanan Arkadaşlarımız Varsa Daha İyi yardımcı Olacaktır , Meriva Ve 307 Deki Kıyaslamalarınıza Tek Bir Konu Haricinde Katılıyorum . Opel Merivanın Aksine 307 SWNİN Daha Kolay Gittiğini Düşünüyorm .
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Teşekkürler cevap için, ben forumda uygun bir yere sorularımı sorayım.
Aslında seçeneklerim şunlardı; Mitsubishi Colt - Çok sağlam ve ihtiyacım için yeterli bir araç konfor normal donanım eksik Honda Jazz - Çok sağlam otomatikte en iyi, konfor ve donanım full, piyasa süper, fiyat pahalı Meriva ve 307 sw yi biliyorsunuz. Renault Scenic - Sağlam konforlu ve full bir araç, piyasa var, fakat hem pahalı hem temizini bulmak zor. Hayırlısı bakalım. Yakıt değerleri de bir an aklıma geldi Meriva LPG li daha az yakar sanırım.
|
|
![]() |
|
evooz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
307 yi meganeII aracımı satınca almıştım. İmalat olarak megane den daha eski olmasına rağmen kesinlikle konfor ve sessizlik konusunda 1 adım öndeydi 307. Benim araç HB di ama SW lar kesinlikla daha şık. Otomatik konusuna gelirsek: AL4 şanzuman düzgün kullanılması durumunda 200 bin rahatlıkla kullanılabilecek bir şanzumandır. Alırken mutlaka cihaza bağlatmanı ve mutlaka şanzumanın boşta, D de ve P deyken 3000 dd daki basınçlarını ölçtürmelisin. eğer olması gerekenden biraz az ise yağ ve selenoid değişimi 300tl civarında helledilebilir, ancak yağ basıncı çok düşükse ozaman beyin değişiyor ki o da en az 1500 tl tutar.
|
|
2006 407SW 2.0 Otomatik
Romano LPG |
|
![]() |
|
Aracı alırken servise mi sokmalıyım yoksa ekspertizde de bu dedikleriniz çıkar mı?
|
|
![]() |
|
Ayrıca arasında kaldığım 2 araç bu ilanlar;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-memurdan-satilik-opel-meriva-1.6-easytronic-km-90.800-151037305/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satilik-sifir-ayarinda-150221553/detay/ |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 daha geniş olduğu için tercih edilebilir aile kalabalıksa ama bayan aracı değil bence. çünkü çok uzun bir araç ve park zorluğu olacaktır. dar sokaklarda gezmesi de sıkıntı yaratır. otomatik olanı da benzinli olacağı için biraz yakar, lpg şart... benimkine geri görüş kamerası ve park sensörü taktırdım. park ederken ben bile zorlanıyorum yeri geliyor..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
evooz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Bana sorarsan yetkili servise gösterin gösterirkende yağ basınç değerlerinin mutlaka ölçülmesini isteyin. ama servise sokamaz iseniz sanayideki peugeot ustları da bilgisayar ile bu değerlere bakabiliyor. Bi arkadaşım da vardı makyajlı 307sw üstelik bagajda 2 koltuk daha vardı yani 7 kişilik. bence çok keyifli bi araç ama mutlak ve mutlak iyi bi ustaya tecrübe ettirin
|
|
2006 407SW 2.0 Otomatik
Romano LPG |
|
![]() |
|
Cevaplar için teşekkürler.
Bu arada siz uzun süredir buradasınız belki arayan arkadaş vardır. Menuel anlamında çok temiz çok bakımlı, kazası boyası olmayan her 5-10 binde servise kendi isteği ile gitmiş sahibi mimar olan bir 307 sw 1.6 pack var ilan bu arayan varsa fiyatı 21.500 e bırakıyor..Ben yakından gördüm bindim test ettim. Mükemmel temiz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-307-peugeot-pack-orjinal-ilk-sahibinden-148959740/detay
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
6 aydr 308 kullanıyorm otomatik çok memnunum. Bütçenizi bilmemekle beraber tavsiye ederm.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
Ya 1 aydır temiz araç bakıyorum...
Honda Jazz (Temiz ve ucuz mümkün değil) Peugeot 307 sw (bir kez yakından tanıma fırsatı bulunca bayıldım araca) Opel Meriva (İdeal benim için) Mitsubishi Colt (Sağlamlığına güveniyorum ama piyasa zayıf) Son seçenek Getz...(Küçük benim için) Bütçem en fazla 22,500
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |