![]() |
|
206 İle Yan Vermek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 Saat 19:07 |
|
Arkadaşlar hep merak ederdim nasıl yan veriyolar diye :D dün arabayı yıkadım malum lastikler ıslak kaldı,neyse çıktım yola eve gidiyorum hareketlide bi parça çalıyordu kavşağa biraz hızlı girmişim başım dönüyor sandım meğer araba dönüyormuş :D kendimi bian hızlı ve öfkelide gibi hissettim :D Neyseki araba felan yoktu yan tarafta çok kötü şeylerde olabilirdi :)
Düzenleyen Turgay_66 - 21 Ocak 2014 Saat 19:10 |
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aman kardeşim dikkatli ol toplayamayabilirsinde :) aslında güzel birşey değil ama viraja girerken 2 ye düşürüp direksiyonu viraj yönüne biraz sert çevirip el frenini indir kaldır yaparsan da arkayı atar ama atar atmaz direksiyonu aksi yönde çevirip gaz ver ki toplasın araç :) ama yapma yinede :) hızını ayarlayamazsan toplayamazsın, el frenini çok çekili tutarsan toplayamazsın vs. vs :)
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Toplayamadım zaten durana kadar yan yan gittim :D ışıktakilerde bana bakıyordu hiç çaktırmadım pati verip gittim
![]() |
||
|
||
![]() |
||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
|
ver çoşkuyu fakat dikkatli ve arabayı her zaman alıştırma. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
O bi hastalık kardeşim ya, her virajda elin el frenine gider, engel olamazsın :) zevk işidir tabi, ama birgün toplayamazsın :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
||
|
||
![]() |
||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
|
iste o yüzden her yerde değil sağlam ve tam yerinde ver çoşkuyu elin sağlam olsun yalnız. çabuk kaçar elinden dikkat et.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
Amin kardeşim :) birkere kaza yapınca akıllanıyorsun zaten sıkıntı yok :) birdaha park edince bile çekemezsin korkudan :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
Aynen abi arkadan itiş araçlarda daha keyifli ve daha güvenli, ve bir süre yan yan gidilebiliyor :) önden çekiş araçlarda el freni çek bırak yaptığında sadece virajı dönüyorsun sonra toplayıp devam etmek zorundasın :) tabi böyle manyaklarda var ki çok tehlikeli :) http://www.youtube.com/watch?v=ZWEk-s0oI1Y
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
O park hareketi broadway de de çok güzel olurdu :) hastasıyım :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Böyle hareketler yapmak için yollarda değilde geniş düzlüklerde ve tenha yerlerde yapılması lazım ki kaza rizki olmasın :)
|
||
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
golften önce bir kaç günlügüne 2001 model bmw 3.16 kullandım Salih abinin dedigi o tuşu kapatmayı ben bilmiyodum ne işe yaradıgını :) onu kapatmadan bile her virajda biraz sert git direksiyonu kır atıyodu arkayı yan yan alemlere akıyodum :) zevki çok başkadır yan vermenin ama çok çok dikkatli olunması lazm benim gibi amatörlerin yapmaması gerekir az kalsın kaldırıma çıkıyodum çok korkmuştum :D :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
hocam 3.16 larda da bir süre sonra motoru eline alıyorsun ya :) en az 3.18 140hp olucak ki daha keyifli ve zararsız olsun :) güçsüz motor çok zorlanıyor çünkü :) |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
temde denemiştim kanal d binasının önünden geçerken keskin viraj var bilenler bilir 130 la falan baya bi kayıyomuş araba öğrenmiş oldum:) tabi bu arada yol boştu önde arkada kimse yoktu yoksa yapmazdım..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
YAN CEHENNEM YAN GELİYORUM YAN YAN... meraklılar için ufak da olsa pistler yapılmalı ki gençler bu gibi şeyleri trafikte denemesin. |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
YAN & BMW bu iki kelime yanyana gelince aklıma Harun Taştan geliyor, adam fenomen oldu ya
http://www.youtube.com/watch?v=1nWcEhGH5tE viraj http://www.youtube.com/watch?v=jd7CGPgOEF0 bagdat caddesi sahil s virajı http://www.youtube.com/watch?v=OnNmydr8f8c leventte maslak yolunda akan trafikte spin attı http://www.youtube.com/watch?v=ZQFuBVUqb_E levent şovundan sonra tamamen meshur oldu http://www.facebook.com/harun.tastan.7 ve o artık bir fenomen 45.000 takipcisi var, her gecen gun de cogalıyor.. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Lpg vardi birde benim kullandigimda ama ne olursa olsun Bmw keyfini yaşatiyodu vw biniyorum pug aşıgıyim ancak adamlar hakkını veriyo beaa :) |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kim ne derse desin eleman hakkını veriyor bence, ve gerçekten çok büyük yetenek, yarışlara göndermek lazım bunu belki madalya getirir
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Trafikte yapıyor bide büyük cesaret :)
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |