![]() |
|
anlam veremedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 Saat 11:12 |
||
arkadaşlar mağlumunuz hız sabitleyici kol yaptırmaya çalışıyoruz, Ali arkadasımızın desteğiyle... fiyat araştırması adına bizim burda çorludaki yetkili peugeot servisini aradım ve kolun fiyatını sordum 106 tl dediler. fakat ellerinde yokmuş fransadan getirteceklermiş buda anladığım kadarıyla 1 ayı bulur. piyasada 170 tl olan ürün yetkili serviste nasıl oluyorda 106 tl oluyor buna anlam veremedim.
açtığım konuda kilitlenmiş |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yemin ederim benim bile canım sıkıldı artık versene aldığın parçanın referans kodunu.
bu arada konuyuda ben gizledim. Murat'ı 4 senedir tanırım seni hiç tanımıyorum Murat'a yapılan kazıkçı muamelesi asla kabul etmiyorum ne şartlar altında satış yaptığını kendim gayet iyi biliyorum.
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
6242.Z9 referans kodlu ürünü satıyor servis liste fiyatı 210.28 TL' dir. Murat 170 TL' ye satıyor. Bana fiyat aldığın yerin numarasını ver bizzat ben konuşucam.
|
|||
![]() |
|||
||
150 tl den 170 tl ye çıkması parça fiyatlarına gelen zamlardan dolayı bunun neresi karışıklık anlamadım ? fiyat artışı bizim insiyatifimizde değil, döviz artışına bağlı olarak üreticiler fiyatları arttırıyolar bizde zamlı aldığımız için fiyat artışı yapmak zorunda kalıyoruz. bannerda yazan fiyat kampanya fiyatıdır ürün bitince fiyat güncellenmiştir. bu mesajı yazmış bunun neresi ters sinirli okursan ters gelir bide ? işaretine takılmışınız cümleyi sakin bir okuyun bakalım neresi ters insanın canını sıkmayın ya.
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
1609764580 çorlu gören peugeota sordum. konuya en son sabah bakmıştım kötü bi söz yada forum kurallarına aykırı bi mesaj yoktu. sonradan bişeymi yazıldı da konu gizlendi.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
iki kolda tamamen birbirinden farklı ![]() bakın bakalım aynımı ? senin açtığın konu yüzünden bazı dengesizler birdaha alışveriş yapmıcam gibi gereksiz fuzuli yazılar yazmış yapmazlarsa yapmasınlar gidip başka yerde kazıklansınlar bilip bilmeden insanları suçluyorsunuz ( bu lafım sana değil Buğra ) Konuyu kilitlememin nedeni gidişatı beğenmemem.
|
|||
![]() |
|||
||
Beni yanlış olan gören varsa buyursun istediği yere gidebilir. 6 senedir bu şekilde haksızlık gördümü dayanamam kapıyı gösteririm gidene dur demedim beğenmeyen istediği yere gidebilir.
ne kimse peugeotturkey' e muhtaç. ne de peugeotturkey kimseye Düzenleyen GökhaN - 21 Ocak 2014 Saat 11:33 |
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Ben biraz dışarda kalıyorum olayda ama Bence herkesin birer vites düşürmesi lazm arkadaşlar. Büyütülücek bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, burda destek olmak için varız kırıcı olmayalm
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
||
hay Allah arkadaslar valla pisman oldum arastirdigimada sordugumada... demekki ben yalnis kolun fiyatini sormusum. sponsorumuz yine uygun fiyata satiyormus. kusura bakmayin lutfen
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
sakin arkadaşlar küçük bi yanlış anlama için kırmayalım birbirimizi deymez
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
||
keşke konuları açmadan önce bana yada Murat'a direk sorsaydın. Yazılan mesajlar ve açılan konular ve yazışmalardaki ufak tefek işaretler insanları yönlendirmeye yetiyor. Bizim halkımız galeyanı sever. Galeyana getirmemek gerekir.
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Arkadaşlar yanlış anlaşılmalar vb şeyler her zaman olabilir insanlık halidir ancak bilinmelidir ki burada öncede bundan sonrada hiç bir zaman haksızlıga yer verilmemiştir bugünde olmayacaktır hassasiyetimizi anlayınız lütfen Gökhan abinin ve Sponsorumuzun adaleti kesinlikle şaşmaz bunlardan emin olabilirsiniz.
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
tabiki değmez herkes derdini nasıl anlatacağını bildikten sonra ben burda kimseye karışmıyordum belkide Türkiye'de insanların en rahat edeceği forum platformlarından biriyiz ama haksızlık görüncede kimsede benim susmamı beklemesin. Rahatlıkta bi yere kadar.
|
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
Bence arkadaşlarıda suçlamamak lazım. Görmüş sormuş. konu uzayabilir ama silinip isteyen gider isteyen kalıra gelmezse konu çok daha hoş olur. Tartışılır sonunda gerçek zaten ortaya çıkar. Belki o karmaşaya rağmen sponsorun temiz olduğu ortaya çıkarsa yanaşmıcak arkadaşlara daha çok güven sağlar. Bence silinmemesi lazımdı. açıkçası ben merak ettim neler konuşulduğunu:) Arkadaşlar çok güzel ortamımız var. Lütfen bozulmasın.
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bu mesajın üzerine Gökhan alttaki gibi çok güzel bir cevap vermiş.
Ama daha sonra tarafsız olmam gerekirse her iki taraftan da gergin cevaplar gelmiş, bence Gökhan'ın yukarıda ki cevabının üzerine başka açıklamaya gerek yoktu. Konunun daha fazla uzamamasını rica ediyorum hepimiz insanız, hepimiz kendimizi yanlış ifade edebilir, karşımızda ki yanlış anlayabiliriz. Bu ara havalardanmıdır nedir anlamadım forumda bir gerginlik gidiyor, 1 senedir yönetimdeyim 1 senede almadağım şikayet mesajını son 3-4 günde aldım. Bu ortam birbirimize yardımcı olmak sohbet muhabbet ortamında keyifli vakit geçirmek için var, herkesi biraz sağ duyuya davet ediyorum. İyi forumlar, saygılar.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |