![]() |
|
206 hdi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 Saat 01:07 |
Arkadaşlar 2002 model 206 hdi xr sahibiyim.Artik aracima birşeyler yapmak icin adimlar atmaya başlamiş iken bu sorun cikti başima. Araca 17 jant ve ledli angel far alarak başladim ama bu sorunlar cikmaya başlayinca fari taktirmadim bile:( Aracim motor sogukken canavar gibi fakat isininca eser yok sanki arac gitmiyor. Enjektörler diycem 6 ay önce degişti pompa ayni şekilde revizyon oldu. Bulundugum yerde bir ustada bilgisara baglattim yuksek yakit sicakligi ve basinc hatasi verdigini gordum. Guvenemedigim icin dokundurmadim aracima. Saglam bir usta bulamadigim icin sizlere sorup hic degilse bir fikir sahibi olurum dusuncesindeyim. Konu hakkinda yardimlarini esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim.
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hararetini sık sık kontrol edin, 100 dereceyi aşıyorsa sıkıntı var demektir. 110 dereceyi aşıyorsa sıkıntı büyük demektir.
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Yok hocam ya hararet 100 ü görmüyor bile ben de sizin gibi düşündüm.
|
|
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Kızdırma bujilerine hiç baktırdın mı kardeş bildiğim kadarıyla dizel araçlarda mazotu sürekli ısıtması gerekiyor seninki de fazla mı ısıtıyor ne
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
bir ustaya gosterdim adam bakti bakti arabayi birak 1 gun bakiyim dedi neyi var dedim bişey soylemedi dedim yuh ya katalizörden bahsediyolar olabilir mi bilmiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Kardeş beyin ameliyatımı yapacakmış bir gün bırak ne la :D
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Hepsini gectim birakicam arabayi usta gibi parca eksiltecek yok bu fazla şu fazla
|
|
|
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
b
Düzenleyen Moda0797 - 22 Ocak 2014 Saat 02:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |