![]() |
|
PEUGEOT MONTU... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 Saat 15:43 |
http://www.kolejmontu.com/imalat-hakkinda/ ÖNCELİKLE SİTEYLE HİÇBİR ALAKAM YOKTUR.. UZUN ZAMANDIR BU TARZ MONT ARAYIŞI İÇERİSİNDEYDİM VE ŞANS ESERİ BU SİTEYİ GÖRDÜM TEK YAPTIRMAYA KALKTIM MI MALİYETİ YÜKSEK OLUYOR EĞER Kİ SİTEMİZDEN DE İSTEYEN OLURSA TOPLU SİPARİŞLERDE FİYAT OLDUKÇA MAKUL .. İSTEDİĞİMİZ DESENİ YAPABİLİYORLARMIŞ DEDİKLERİNE GÖRE ORTAK BİR LOGO BULUNUP YAPILABİLİR DÜŞÜNCESİNDEYİM ... BEN KENDİ ADIMA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM İSTEYEN OLURSA İSİMLERİNİ YAZDIRSINLAR BURADAN... 1-ONUR |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi ipekten mi dikiyolar altın işleme mi var bu ne ya 200 TL :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bu tarz modele sahip montlar avm lerde 100tl civarı satılıyor ki avm dukkanı bundan seri her bedenden 100er tane getirtiyor en az. fiyat normal bence. sonucta özel istedigin seyi de basıyorlar. gecen begendim ben bi tane uzerinde koca P harfi vardı, ne oyle isparkcımıyım ben. C olsa alırdım mesela :)) site yazmıs zaten ''51-100 adet arası özel siparişiniz 100 TL ( istediğiniz tüm özel desenleri nakış yapabilir fiyatımızdır.)''
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
VALLA KARDEŞLER BEN KOMPLE BÜTÜN İZMİRİ DOLAŞTIM YOK YOK YOK VARSA SİZİN BİLDİĞİNİZ YER BANA UYAR.. |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
al kanka sana 25 tlye buldum bu kıyamıda unutma
![]() http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pullandbeartr/en/pullandbear/29063/JACKETS?SALES#/2629911/BASEBALL%20JACKET |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Pulland bear iyiymis kalinsa alinabilir diger turlu cok pahali
|
|
![]() |
|
PULL AND BEAR DAKİNE BAKTIM O EŞOFMAN ÜSTÜ GİBİ BU SİTEDE Kİ ORTASI KAŞE KOLLARI DERİ.. BİLDİĞİNİZ MONT |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |