![]() |
|
208 Ses Sistemi Yükseltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Advantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2014 Saat 15:54 |
konuyu hortlatmış olacağım ama bende sadece woofer ve amfi takmak istiyorum , eski araçlarımda da aynı işi uygulamıştım ancak bu smeg ekran nasıl çıkar şeması falan bulamadım , götüreceğim yer c4'de falan zorlanmamıştı ancak bu tamamen konsola bağlı gibi görünüyor
|
|
Citroen C4 1.6 120HP VTi Confort Plus - Citroen DS3 1.6 156HP THP Dsport - Peugeot 208 1.4 70HP HDi Urban Soul Special Chrome Pack
|
|
![]() |
|
kgnuysl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkese merabalar, Eskişehir'den selamlar olsun :)
208 sahibi oldum, 4 hoparlör ve 2 tweeter var şu anda. Amacım kesinlikle büyük bi sistem yapmak değil, fazla bass sesi ve gümbürtü istemiyorum.. Sesi açınca bozulmayacak temiz ve kaliteli bir ses istiyorum. Evde Harman/Kardon sistem kullanıyorum, amfinin faydası oldukça yüksek, FM radyoda dahil sesi açınca bozulmuyor. Bende ufak bi amfi ve arka bagajdaki şapkalığa 2 hoparlör düşünüyorum. Şapkalıkta hoparlörden çok memnundum önceki aracımdan, altı boş olunca iyi ses yapıyordu ve camdan ses güzel geri dönüp araç içine yayılordu, güzel akustik oluyordu. Şuanda bile hoparlörler kaliteli bi Mp3 indirdiğimde fena değil, ama amfi ve 2 hoparlörle işi çözerim diye düşünüyorum.. Çok da maliyetli olursa vazgeçebilirim, bana önerebileceğiniz amfi nedir.. Özellikle nasıl tip almayalım? Farklı güç ve kanallarda amfiler olduğunu biliyorum ama detaylı değil. Kaçlık amfi takarsam orjinal teybimi destekler ve sorun yaşamam.. Yardım ederseniz çok sevinirim, selamlar :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |