![]() |
|
Yeni araç tavsiyesi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 Saat 01:30 |
Merhaba arkadaşlar ilk arabam olan tam 1 yıl önce aldığım 206ımı satarak daha geniş ve aile arabası almayı düşünüyorum .fiyat olarak 15.000-20.000 arası yakıtı az olan hangi arabaları önerirsiniz ? şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen Turgay_66 - 20 Ocak 2014 Saat 01:30 |
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Model yılı, motor hacmi, performans isteklerinizi de söyleseniz daha rahat fikir verilebilir. Az yaksın, iyi gitsin diyorsanız ben 307 önerebilirim. Gayet memnunum.
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENCE hiç alma derim o fiyatlara.206 gayet o fiyatlarda başarılı bi araç.Eğer mekaniğinde sıkıntı yoksa,arızası yoksa hiç satma.O fiyatta bi araçdan ne kadar hayır gelir.Temiz 307 de bulabileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Bence o fiyata az yakan daha geniş bi araba bulamazsınız. En azından temiz bişey bulamazsınız.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Geniş istiyorsan Peugeot partner |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Pardon da beyler. 20 bine neden temiz bir 307 bulunmaz? Anlamadım.
|
|
![]() |
|
+106
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
ramazanturan81 isimli üyemizin arabasına bir bakın derim
|
|
![]() |
|
Ramazan abinin arabayı sattıgını simdi ögrendim. Yazdıgınız bütceyi biraz asıyor ama, alabilirseniz bir bakın derim ben.
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
206sw olabilir
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
aynı motoru kullanan ford fusion da olabilir
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Hocam hız hastalığım yok öyle,arabamdan memnunum hemde çok ama bulunduğum şehire uygun bi araç değil yol bakımından,206larda bildiğiniz gibi çok sert ,sedan bi araç almayı düşünüyorum,hyundaı accent era cazip geliyor bana şuan era hakkında bilgisi olan varmı acaba ? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Bu arada arabayı satınca 20.000 liraya kadar bütçem var.
Düzenleyen Turgay_66 - 20 Ocak 2014 Saat 11:13 |
|
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
C4'lere bakabilirsin oldukça geniş bi araba ben seviyorum.. Hem senide citroene çekmiş oluruz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Yozgaztı bilmiyorum ama aradığınız kriterlerde sizi karşılayan tek araç Megane 2.
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Ali arkadaşıma katılıyorum megane 2 ile bi tanıdığım dizel megane ile 100 km hızla uzun yolda 1100-1200 km yol yapmıştı
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
15-20 arası hem az yakan hem ust sınıf oto olmaz. o rakanlara partner kango tipi araç bakılabilir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
madem yozgattasın köy bağ bahçe gibi yerlere çok gider gelirsin sanırım benim tavsiyem yüksek araç alman sedan diyorsanda ya toyota yada mitsubishi lere bakmanı tavsiye ederim 20 bine gayet konforlu sağlam yüksek araçlardır
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Arkadaşlar o zaman biraz daha birikim yapıp öyle değiştiriyim aracı ,en mantıklısı bu heralde.Çünkü bu paraya istediğim tarzda pek fazla araç yokmuş,25.000 in üstüne çıkmam lazım en azından .
Düzenleyen Turgay_66 - 20 Ocak 2014 Saat 22:02 |
|
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Bahsettiğim olay buydu. Ya bütçe genişleyecek yada 206 ya devam. üst seride dizel temiz bi araba zor bence. edit : dacia logana fln binerim diyosanız başka tabi..
Düzenleyen kivanc - 20 Ocak 2014 Saat 22:41 |
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |