![]() |
|
Quicksilver sanziman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozzy_0703 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 Saat 23:31 |
merhabalar Quicksilver aracimi bu aksam arkadasa verdim ve arac geldiginde geri vitese hic gecmiyordu, 1 ve 2. Vitese geciyordu 3 e gecmiyordu ve geriye gecmiyordu sonradan birinci vitese taktigimda arac yürümüyor ve stop ediyordu acaba sanziman mi dagildi ? Ve maliyeti ne kadar olur bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracımda (corsa 2004) bahsettiğiniz gibi bi sıkıntı başıma gelmişti. Sadece 3 ve 4e geçiyordu. 3te kaldırmak zorunda kaldığımdan balataya yüklenmediği takdirde stop ediyordu. Vites kol mekanizmasındaki resimde eklediğim siyah parçanın uçları işlevini yitirdiğinden yerinden çıkmış. Çıkma bulup alıp takmıştı. 206da da vites kol mekanizması böyleyse soru bundan olabilir.
![]() |
|
![]() |
|
ozzy_0703 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
vites kol mekanizmasindan olacagini sanmiyorum vites boşta saga sol yapinca bilya sesleri geliyo anladim 1. vitese taktigimda gaza yariya kadar yuklendigimde fazla yürümüyor artik yarin götürücez tamirciye 500 600 lira masraf cikicak sanirim
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bi baktırın bakalım. İnşallah yüksek meblağ çıkmaz. Benim vites topuzu sağa sola düşüyordu boştayken. 1e taktığımı sanıyodum halbuki 3e geçiyordu vites. Yüklenince gitmemesi de bundandı. O üzden paylaşayım dedim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
Anliyorum sagolun Teşekkürler yinede yardimci oldugunuz icin
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah o civarlarda çıkar benim aracda F1 şanzıman var 1260 lira masraf çıktı :( geçmiş olsun işte bu yüzden araç vermeye karşıyım bişey yaptıysan emanet arabada söyle kardeşim söyulede bilelim ve karşıla zararına yada bilmiyorsan sürmeyi alma ! ! !
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dostum arabayı ve bilgisayarı 1 kişi kullanır, sen arabayı kullanırsın 5 sene parçanın ömrü tam dolucakken arabanı arkadaşın kullanır. O kullanırken parçanın ekonomik ömrü biter kabahat arkadaşının olur. Yada arabanı yaptırırsın gözün gibi bakarak kullanırsın, alır arkadasın el freni ceker 6,200 devirden aşşa vites atmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
ucuz yirttik arkadaslar vitesin bagli oldugu yer cikmis tekrardan taktilar yerine arkadaş bayagi bi zorlamis dün arabayi 15 lirayla kurtardik isi
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
geçmiş olsun.. Doğan güzel söylemiş arabayı ve bilgisayarı 1 kişi kullanır diye..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
sagolun. aynen öyle oyuncak değil bu çünkü
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Ucuz atlatmanıza sevindim. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
106 mı 206 mı?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozzy_0703
106
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |