![]() |
|
Kaputu açamamıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Exdamega ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 Saat 20:43 |
206+ aracımın kaputu bir türlü açılmıyor içerdeki mandal da sağlam bi sadece tık dite ses geliyo ama açılmıyor bi yardım ..........
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teli çektiğinizde tık diye bir ses geldiğini söylediniz. o "tık" sesinden sonra kaput yarım açılıyor mu? eğer açılmıyorsa yüksek ihtimalle tel kopmuştur.
|
|
![]() |
|
Exdamega ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
aracın altına girdim ve kolumu radyatörün arasından sokarak kaputu açtım tel yerinden çıkmışş sorun çözüldüüüüü
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Hadi geçmiş olsn. senin içinde bizim içinde bi tecrübe oldu..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
aynen ustam hayat bi tecrübe değilmi zaten..
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Aynen abi paylaşmak ayrı bi güzel.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |