![]() |
|
TEKRARDAN DİZEL ENJEKTÖR TEMİZLEME İŞLEMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 Saat 20:11 |
ARKADAŞLAR RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEKİLDE YAKIT WÜRTH KARIŞIMINI DEPOYU DEVREDIŞI BIRAKIP DİREK EMME MANİFOLTUNDAN BESLEDİM. ROLANTİDE VE ARADA 2.000 DEVİRDE TUTTUM VE KARIŞIM BİTİNCE DEPOYU TEKRAR BAĞLAYIP SAĞLAM Bİ GAZ VERDİM. KARIŞIMIN BİTMESİ YAKLAŞIK 1 BUÇUK SAAT SÜRDÜ. SONUÇ HARİKA
![]() ![]() ![]() Düzenleyen samet2461 - 19 Ocak 2014 Saat 20:15 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
araca zarar vermez mi? Biraz fazla soru sordum galiba :) |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
evet biraz ayrıntılı açıklarsan herkez bilgilenmiş olacak..benim de bir sorum var 1.5 saat rolantide çalıştırmak bana fazla geldi gibi
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
kardeşler aracım son zamanlarda yüksek devirlerde aynadan baktığımda hafif bir kara duman atar olmuştu ondan yaptım. bir zararı yok. 1.5 saat çalıştırdım çünkü yakıt ilaç karışımı fazlaydı az koyarsınız erken biter kısa zaman sürmüş olur. şu anda aracım hiç duman atmıyor. üstelikte katalizörümde boştur.
arkadaş demiş atıklar nere gidiyor diye işlem bitip sağlam gaz verince bi kurum atıyor egzozdan hiçbirşey kalmıyor. ben yaptım sordum bi sorun olmaz dediler. denedim sorun yok çözümüde oldu. olay bu kadar
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
sarp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ABİ TEKRARDAN DERKEN BU İKİNCİ İŞLEM Mİ BİR DE NE KADAR MAZOT NE KADAR VÜRTH KARIŞIMI HAZIRLADINIZ DİREK VÜRTH VERSEK OLMAZ MI |
|
sarp
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu olay arabanin performansinda etki yaparmi olumlu yada olumsuz olarak ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |